Adrian Minune anunțat că se retrage din muzică, deoarece vrea să aibă mai mult timp pentrun a-l petrece alături de familia sa. Nu a mărturisit dacă va mai lansa și alte piese până la momentul respectiv, dar cert este că a spus clar anul când se va întâmpla lucrul acesta, fanii lui fiind total dezamăgiți.

Adrian Minune și-a anunțat retragerea din muzică

Fără niciun fel de îndoială, Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele. Multă lume a crescut pe muzica lui, iar de-a lungul anilor a lansat piese pe care oamenii le fredonează și în ziua de astăzi pe la tot felul de evenimente. Așadar, artistul s-a bucurat și încă se bucură de un succes de zile mari și tocmai de aceea, o parte dintre fanii lui au rămas cu gura căscată, după ce el și-a anunțat retragerea. Din fericire pentru ei, manelistul nu se retrage chiar acum, ci mai are de așteptat încă doi ani până atunci.

Adrian Minune a șocat o țară întreagă cu cele mai recente declarații pe care le-a oferit despre retragerea lui din muzică, pe care fanii lui au preferat să nu o ia în seamă, pentru că vor să mai ia parte la spectacolele sale, să îi asculte live și să lanseze noi piese care să devină hit-uri peste noapte, așa cum se întâmplă aproape de fiecare. Cântărețul se va retrage în anul 2024, pe motiv că mare are, după cum chiar el a declarat, 10-15 ani de trăit și vrea să mai aibă timp să se bucure de familia lui și de absolut toate lucrurile care îl înconjoară.

De asemenea, a povestit că nu vrea să mai cânte începând cu anul respectiv, dar că va mai face două spectacole pe an, deoarece menirea sa este aceea de a fi lăutar. El a spus că își va face retragerea pe un stadion, unde oamenii vor avea acces gratuit. Având în vedere că împlinește vârsta de 50 de ani, s-a gândit serios la acest aspect și a ajuns la concluzia că este cea mai bună variantă pe care o are, dacă vrea să se bucure de viață.

„În 2024, o să-mi fac retragerea. Pentru că mai am de trăit 10-15 ani și vreau să mă bucur și eu de familia mea, de tot ce mă înconjoară. Nu mai cânt. Probabil o să fac două spectacole de an, pentru că menirea mea este să fiu lăutar.

O să-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineînțeles. Apoi, o să fac două spectacole, pentru că menirea mea este să cânt. Dacă nu cânt, nu știu să fac altceva. Împlinesc 50 de ani și nu vreau să mă treacă nepoata strada. Vreau să mă bucur și eu, să-mi gătească nevastă-mea”, a declarat Adrian Minune, la Antena Stars.

Citeste si:
Care sunt cele mai bune accesorii și echipamente complementare...
Care sunt cele mai bune...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Iunie 2022 - 05 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.