Karmen Simionescu a fost implicată într-un accident rutier, iar imediat după le-a vorbit și fanilor ei despre situația delicată prin care a fost nevoită să treacă. În plus, ea le-a zis și care este starea ei în urma impactului și a dat de înțeles că mașina este făcută praf.

Karmen Simionescu, implicată într-un accident rutier

Silvia Claudia Simionescu, cunoscută de întreaga ei comunitate drept Karmen Minune, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta a intrat în industria muzicală acum mai mulți de zile, iar toate piesele pe care le-a lansat au fost hit-uri. De la un timp, nu s-a mai ocupat de cariera sa muzicală, deși fanii așteaptă muzică nouă de la ea, dar asta nu înseamnă că este absentă total de pe rețelele sociale, unde are mii de urmăritori.

Deși este mereu plecată și foarte ocupată, nu uită să își țină fanii la curent cu tot ceea ce face, iar aceștia adoră conținutul ei, mai ales pe cel în care apare alături de fiica ei și a lui Bogdan Căplescu. Micuța are deja fanii ei pe internet, care zâmbesc ori de câte ori mama ei decide să posteze imagini cu ea.

Din păcate, cele mai recente Story-uri ale fiicei lui Adrian Minune nu sunt unele care să îi facă să zâmbească, așa cum se întâmplă în cea mai mare parte a timpului, ci unele în care le-a vorbit desre accidentul rutier în care a fost implicată și din care se bucură că a scăpat cu bine și că doar mașina ei a fost cea care a avut de suferit.

Karmen Simionescu are un Ferrari 458 Spider de culoare albă care valorează peste 200.000 de euro cu care a intrat într-un gard și căruia i-a distrus toată partea din față. Ea a ținut să își liniștească admiratorii imediat după aceea și a dezvăluit că ea este perfect în regulă, doar că nu a avut o zi tocmai bună din niciun punct de vedere. Cântăreața nu doar că și-a lovit mașina, dar a întârziat și la întâlnirile pe care le avea, ceea ce a făcut-o să se simtă și mai rău.

Citeste si:
Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale. Cum se mai...
Oana Roman, despre starea de...

„Azi pentru mine este o zi specială, cu totul specială. Hai să vă zic de ce. Mi-am început ziua lovindu-mi mașina într-un gard, nu vă speriați. Nimic serios, doar mi-am rupt mașina în două, toată bara din față e distrusă, partea din dreapta. Ziua mea a continuat vărsând cafea pe mine, noroc că sunt îmbrăcată în negru și nu se vede atât de rău, iar mai apoi am întârziat în toate locurile unde trebuia să ajung. Ziceți-mi, vă rog, voi ce faceți în toate zilele în care absolut nimic nu vă merge? Îmi vine să culc la loc și să mă mai trezesc o dată”, a povestit Karmen Simionescu, pe contul ei oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Iunie 2022 - 02 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.