Karmen Simionescu a trecut prin clipe de coșmar, după ce mama ei s-a îmbolnăvit și a fost la un pas de moarte. Întrega ei familie s-a temut pentru viața femei, dar din fericire a trecut cu bine peste operație și este în afara oricărui pericol, fiind nevoită să ia tratament mulți ani de acum înainte.

Karmen Simionescu, despre starea de sănătate a mamei sale

Când soția lui Adrian Minune s-a îmbolnăvit, întreaga familie a fost distrusă și a încercat să facă tpt posibilul pentru ca ea să ajungă în afara țării la spital și pentru a primi toate îngrijirile de care avea nevoie. Femeia a suferit un anevrism cerebral, de pe urma căruia nu foarte multe persoane reușesc să scape cu viață.

Fiica ei, Karmen Simionescu, s-a speriat extrem de tare în momentul în care și-a văzut fiica pe patul de spital și nu a știut cum să reacționeze, pentru că simțea că îi fuge pământul de sub picioare. Vedeta a stat alături de mama sa în tot acest timp și s-a rugat ca ea să fie bine și să treacă peste acest moment de cumpănă.

"Am trecut cu bine peste o situație dificilă, pentru că nu este ușor ceea ce a avut mama . E vorba despre un anevrism și un AVC, făcut la o vârstă destul de fragedă, spun eu, pentru că în ochii noștri mama e mereu tânără și nu am acceptat nicio secundă ideea. În momentul în care am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-am dat voie să accept cealaltă variantă. Am fost în Turcia, am sunat la toate cunoștințele.", a declarat Karmen Simionescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cati Simionescu i-a avut aproape pe toți cei dragi ei și nimeni din familia sa nu ar fi acceptat ideea ca ei să i se întâmple ceva. Lui Karmen i-a fost extrem de greu să știe că femeia care i-a dat viață și care a crescut-o ar putea să piară. Adrian Minune, soțul ei, a suferit și el enorm și a stat cu ea, la spital, până când au externat-o, sperând zi de zi că se va repune pe picioare, ceea ce s-a și întâmplat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2022 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.