Carmen de la Sălciua a fost blocată pe Instagram de Oana Zăvoranu, iar artista nu poate ințelege motivul pentru care ea făcut un asemenea gest, mai ales că ele nu au purtat nici măcar o dată o discuție față în față.

Ce a declarat Carmen de la Sălciua, după ce a fost blocată de Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu filma, în fiecare săptămână, o emisiune în mediul online în care le critica dur pe multe dintre influencerițele de la noi din țară. Actrița era foarte dură cu toate cele care nu făceau altceva decât să își câștige existența din promovarea a tot felul de produse pe rețelele sociale, motiv pentru care o parte dintre acestea și-au făcut dreptate în instanță dând-o în judecată. A pierdut câteva procese, dar a și câștigat altele, după care a luat o pauză din a mai filma, spre disperarea fanilor ei care se adunau într-un număr mare să audă ce avea de zis partenera de viață a lui Alex Ashraf.

Una dintre vedetele care a fost luată la rost în timpul emisiunii de pe canalul ei de YouTube a fost nimeni alta decât Carmen de la Sălciua care deși nu se încadrează în categoria influencerilor, nu ezită să facă și ea reclame pe Instagram. Așa cum toată lumea știe, Oana Zăvoranu nu le are deloc la suflet pe cele care fac promovări în mediul online, iar cântăreața a fost adăugată și ea pe lista neagră.

„Sincer, eu până la emisiunea asta nu știam cine este, dar a intrat în vizorul nostru pentru că cerșește. Face mocangeli cerșite. Dă și mie, dă și mie. Cerșește, am înțeles, mult de tot. Cerșește de tot. Cerșește de potol. Tu îți dai seama dacă mănânci toți burgerii? Un burger roz pe care ea-l mănâncă hulpav și-și imaginează că e Culiță. Probabil mâine, poimâine îi dă și un burger mov, vernil, după caz”, spunea Zăvo despre artistă, în cadrul emisiunii sale.

Recent, artista a fost blocată pe Instagram de către Oana Zăvoranu și a dat câteva declarații în acest sens și a vorbit foarte frumos despre actriță, în ciuda situației. Din punctul ei de vedere, este o femeie puternică și stăpână pe ea, iar ceea ce o surprinde cel mai tare este faptul că a făcut un asemenea gest, în ciuda faptului că nu au purtat vreo discuție vreodată, dar nu este supărată pe ea. Încă o apreciază pentru tot ceea ce a făcut, iar faptul că s-a apropiat și mai tare de viața spirituală este un plus în cazul ei.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

„Eu mereu am apreciat-o pe Oana Zăvoranu. E stăpână pe ea, e o femeie puternică. Noi două nu am vorbit niciodată. Nu i-am scris atunci când a avut emisiunea. Au apărut chestii despre mine în emisiunea ei, doar că eu nu fac parte din categoria influencerilor. Fac reclame doar la produsele pe care le testez. Nu știu ce știe ea despre mine, dar unele lucruri erau neadevărate. Eu am o părere bună despre ea și mi-o mențin, cu atât mai mult acum când văd că s-a apropiat mai mult de viața spirituală.”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.