Oana Zăvoranu și-a pus sufletul pe tavă în fața admiratorilor ei de mai multe ori în ultimele zile, iar recent le-a mai făcut o serie de dezvăluiri care le-au atras imediat atenția, unde ideea principală este legată de faptul că nu este deloc o rușine aceea de a fi sărac.

Oana Zăvoranu, mărturisiri din suflet

Ultima perioadă din viața Oanei Zăvoranu a fost una plină de momente care au pus-o serios la încercare și care a făcut-o să se gândească la extrem de multe lucruri. De asemenea, tot ea a zis în urmă cu doar câteva zile, că a simțit nevoia să facă puțină curățenie în viața și că a trecut printr-o depresie. Nu le-a dezvăluit oamenilor care o urmăresc și întâmplarea care a avut un impact atât de mare asupra sa, dar le-a zis că va vorbi cu ei despre aceste lucruri, când va simți că trebuie să o facă.

Așa cum era de așteptat, fanii au fost foarte curioși și au început să îi pună tot felul de întrebări în acest sens, iar asta nu este tot. Oana Zăvoranu le-a mai dat de înțeles și că ar putea fi însărcinată pentru prima dată în viața sa, lucrul acesta atrâgându-le și mai tare atenția oamenilor care au remarcat o schimbare radicală în comportamentul vedetei, care și-a întors fața către Dumnezeu de curând, după cum chiar ea a zis.

Recent, vedeta a pus un Story în care le-a transmis un mesaj ceva mai dur celor care pun un preț prea mare pe lucrurile materiale. Actrița este de părere că a fi sărac nu este deloc o rușine și a dat chiar și un exemplu legat de câteva persoane modeste pe care le-a cunoscut și care au reușit să impresioneze în adevăratul sens al cuvântului. În plus, Zăvo a mai zis că oamenii bogați nu ar trebui să se ocupe doar de partea financiară, ci să pună accent și pe dezvoltarea lor spirituală.

„Nu e rușine niciodată să fii sărac. Banii se fac, se cheltuiesc, vin înapoi, pleacă și dacă meriți vin și tot așa...E rușinos, penibil și de-a dreptul respingător să fii sărac cu duhul, să fii gol pe dinăuntru și doar împopoțonat cu pe dinafară ca un demon. Cunosc oameni fără bani, dar atât de bogați”, a scris Oana Zăvoranu, pe Story.

Citeste si:
Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi. Nu i-a fost rușine să...
Lidia Buble a trăit cu 100 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.