Oana Lis se gândește serios la oamenii care o urmăresc și care au nevoie de consiliere psihologică și le-a făcut o ofertă de nerefuzat, de Black Friday. Vedeta le-a transmis cât trebuie să scoată din buzunar pentru cinci ședințe în cabinetul ei, unde și-a reînceput activitatea.

Oana Lis, ofertă pentru fanii ei care își doresc consiliere psihologică

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă, din cauza faptului că partenerul ei de viață are probleme serioase de sănătate. Femeia a făcut tot felul de sacrificii, pentru a se asigura că are bani suficienți pentru toate tratamentele de care a avut nevoie fostul edil al Capitalei și a fost nevoită chiar să își vândă verigheta în acest scop. Mai mult de atât, a apelat și la ajutorul oamenilor care o urmăresc, iar foarte multe persoane au făcut donații, motiv pentru care le-a fost extrem de recunoscătoare.

După o perioadă în care a luat o pauză de la întreaga sa activitate, ea a revenit în cabinetul de psihologie, iar recent le-a făcut și o ofertă de nerefuzat fanilor. Vedeta le-a transmis persoanelor care își doresc să facă niște ședințe online de consiliere psihologică sau de dezvoltare personală, pot apela cu încredere la ea, iar pentru suma de doar 200 de lei pot face cinci astfel de ședințe.

Așadar, toți cei care se confruntă cu anxietate, au atacuri de panică sau care, pur și simplu, sunt interesate de evoluția lor personală, pot apela cu mare încredere la serviciile sale. Vedeta are studii în psihologie și o diplomă pe care a obținut-o, iar ani la rândul și-a făcut cu mare drag meseria, până când a fost nevoită să ia o pauză, pentru a avea grijă de Viorel Lis, în cele mai grele momente din viața sa. Așadar, toți cei care își doresc ajutor specializat, îi pot trimite un mesaj în privat, pentru a stabili toate detaliile necesare.

„Voiam să vă zic că am ofertă de Black Friday, 5 ședințe online de consiliere psihologică sau dezvoltare personală, toate la 200 lei. Așa că, dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică sau pur și simplu ești interesată de evoluție personală, aștept un mesaj în privat, ca să facem o programare. Hai să ne cunoaștem!”, a scris Oana Lis, pe Facebook.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.