Mama Addei a avut o intervenție, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță, unde era invitată chiar fiica sa. Femeia a făcut o serie declarații emoționante despre cântăreață, în fața cărora ea nu a putut rămâne indiferentă și i-au dat lacrimile, când a auzit-o vorbind-o atât de frumos.

Mama Addei și-a emoționat fiica până la lacrimi

Adda a fost invitată, de curând, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Vedeta a vorbit despre cartea pe care a lansat-o recent, dar a avut și parte de o surpriză, pentru că mama sa a intrat în direct și a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, reușind în felul acesta să o emoționeze până la lacrimi. Femeia este fericită că artista a reușit să scoată la lumină toate gândurile care au urmărit-o ani întregi și că a reușit să se elibereze.

De asemenea, ea a povestit că a reușit să învețe extrem de multe lucruri de la fiica sa, încă de pe vremea când era doar un copil, deoarece era genul de persoană care reușea să își dea repede seama de cum sunt oamenii din jurul ei, ceea ce nu se întâmpla și în cazul mamei ei. A mai zis și că, în general, părinții pot învăța multe lucruri de la copiii pe care i-au crescut, doar dacă și ei își doresc la rândul lor.

"M-a bucurat faptul că a reușit să scoată la lumină toate gândurile ei, gânduri care au urmărit-o ani întregi. Și că a reușit să se elibereze. Oricum, eu am învățat de la Adda multe, încă de când era mică. Ea era un altfel de copil, mult mai sensibil, mult mai empatic, ea simțea și recunoștea unii oameni ce eu nu i-am perceput. Dar ea a reușit să-i simtă. Și am învățat asta de la ea. Să știți că și părinții învață de la copii dacă vor, dacă sunt deschiși.", a declarat mama Addei, la Pro TV.

Adda a zis și ea că amândouă, ea și mama sa, au învățat multe lucruri în ultimii doi ani și că deși erau apropiate înainte, acum sunt și mai unite.

"Noi amândouă am învățat foarte multe lucruri în ultimii doi ani. Și chiar dacă eram apropiate -am fost toată viața foarte apropiate- acum zici că ne-am lipit cu totul și nu ne mai poate dezlipi nimic.", a zis Adda, la rândul ei.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

În cartea „Cele trei Adda”, cântăreața a vorbit despre multe aspecte importante din viața, inclusiv despre boala cu care a fost diagnosticată, Lyme, care i-a schimbat viața din toate punctele de vedere. Partenera de viață a lui Cătălin Rizea a acceptat cu greu faptul că este bolnavă, dar cu timpul a învățat cum să gestioneze situația și a considerat scrisul ca fiind pură terapie pentru ea, iar acum toți fanii acesteia îi pot afla povestea.

"Cred că cel mai greu a fost să accept diagnosticul. În rest pot să zic că nu a reușit să mă doboare nimic. Chiar dacă a fost greu, chiar dacă am trecut prin foarte multe lucruri.(...) Sunt mai bine, de vreo 2 săptămâni am tonus, am energie, ceea ce îmi lipsea. Mai am 60 de injecții.

Am făcut 20, credeam că nu o să fac niciuna. Sunt mândră de mine. Primele n-au fost atât de dureroase, pentru că aveau un anestezic, acum am trecut pe faza fără anestezic. Simți efectiv că îți paralizează coloana, începe să te doară piciorul, două zile e nasol, dar rezist. Te înveți la un moment dat. Mai am un an și ceva. E ok, am acceptat lucrul ăsta.", a adăugat Adda, pentru „La Măruță”.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.