Mama lui Theo Rose a dat primele declarații despre sarcina fiicei sale. Femeia este în culmea fericirii și se bucură, de asemenea, că ea și întreaga familiei au fost primii care au aflat vestea cea mare. Iată ce a zis femeia, în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță, la Pro TV.

Mama lui Theo Rose, despre sarcina fiicei sale

Theo Rose și partenerul ei de viață, Damian Anghel, vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi au o relație care durează de doar patru ani, dar se pare că a fost suficient pentru ei să realizeze faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt și că vor să își întemeieze o familie. Cântăreața nu a negat niciodată faptul că își dorește să aducă pe lume un copil, dar nimeni nu se aștepta ca lucrul acesta să se întâmple atât de repede, având în vedere că perioada aceasta este una extrem de aglomerată pentru ea.

Tatăl artistei a fost primul care a oferit detalii în acest sens, spunând că întreaga familie a aflat vestea încă de la începutul acestei luni. Voia enorm să aibă nepoți, iar fiica lui cea mică i-a făcut o bucurie imensă și tot ce își dorește este să fie sănătoși și să se bucure de unele dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Având în vedere că el a fost cel care a crescut-o în primele luni de viață, are o relație foarte bună cu fiica lui și este fericit pentru reușita sa.

Câteva ore mai târziu, în timpul unei intervenții pe care a avut-o în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță, mama acesteia a confirmat și ea sarcina. Femeia a ținut să precizeze faptul că Theo Rose este o mare iubitoare de copii și chiar a botezat câțiva de-a lungul timpului, motiv pentru care crede că este pregătită pentru tot ceea ce urmează. Este și ea extrem de fericită și a zis că fiica lor i-a anunțat în urmă cu puțin timp, când le-a făcut o vizită și consideră că aceasta este împlinirea lor, a tuturor.

”Sar în sus! Ce să fac? Sunt un om fericit, un părinte care asta așteaptă de la o vreme. Mă gândesc la pensionare acum că trebuie să stau cu bebelușul dacă vine. Să fie sănătoși și să ne bucure viața. Că asta așteptăm, asta e împlinirea noastră! Ne-a anunțat de puțin timp! De o săptămână, două. Au venit în vizită (...) și au zis că au o veste bună. Ne-am bucurat! Noi suntem o familie mai mare și ne-am bucurat cu toții. Theo a fost asumată din prima. A zis dacă pică, asta e...Nici nu se pune problema! Ea iubește foarte mult copiii. A botezat câțiva copilași. Sunt foarte fericiți! Trăiește ceva frumos!”, a declarat mama lui Theo Rose, la Pro TV.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.