Este oficial! Theo Rose este însărcinată pentru prima dată. Vedeta nu a oferit nicio declarație în acest sens, dar tatăl ei a oferit un interviu în care a confirmat sarcina fiicei sale, fiind extrem de fericit pentru faptul că avea un nepoțel, anul viitor.

Tatăl lui Theo Rose, despre sarcina fiicei sale

Vestea că Theo Rose este însărcinată a uimit o țară întreagă. Artista a zis în repetate rânduri că își dorește să devină mamă, dar nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se întâmple atât de repede, pentru că muncește din greu, are multe concerte, dar și proiecte în care este implicată, printre care se află și filmările celui de-al doilea sezon al serialului Clanul. După ce s-a aflat că vedeta va deveni mamă, multora nu le-a venit să creadă una ca asta, mai ales că artista nu a făcut declarații în acest sens.

Întrebat despre sarcina fiicei sale, tatăl ei nu a refuzat să confirme informația conform căreia va deveni bunic și eye fericit că nu a aflat din presă lucrul acesta, pentru că fiica lor a avut grijă să spună familiei că a rămas gravidă, pe la începutul lunii noiembrie. Pentru întreaga familie este un motiv de sărbătoare, iar Ioan Diaconu aștepta de foarte mult timp să aibă nepoți, dar nu se aștepta ca fiica lui cea mică să fie prima care îi face o asemenea bucurie.

Din câte a povestit chiar el, au o relație foarte bună tată-fiică, mai ales că el a fost și cel care a crescut-o în primele luni de viață, după ce și-a luat un concediu de paterninate în acest sens. Bărbatul așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va veni pe lume copilul lui Theo Rose, pe care mai mult ca sigur îl va iubi la fel de tare ca și pe fiica lui. Deși tatăl ei a oferit aceste detalii, fanii cântăreței așteaptă și declarațiile sale, care întârzie să apară.

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați. Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! Pe Theo am crescut-o eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață.”, a declarat tatăl lui Theo Rose, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.