Amna și Larisa Udilă au fost afectate de explozia din Istanbul și le-au povestit fanilor lor despre acest lucru, pe conturile sociale. Vedetele au fost în stare de șoc, iar partenera de viață a lui Alexandru Ogică a fost la un pas de tragedie, pentru că se afla foarte aproape de locul în care a avut loc explozia respectivă.

Amna și Larisa Udilă, despre explozia din Istanbul

Recent, a avut loc o explozie foarte puternică, pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din Instanbul, iar în acest timp, Larisa Udilă și partenerul ei de viață, Alexandru Ogică, se aflau în apropiere. Vedeta este ferm conștientă de faptul că au fost la un pas de tragedie, dar crede că doar Dumnezeu a fost cel care i-a protejat într-o asemene situație, pentru că nu au mai ajuns pe bulevardul respectiv să se plimbe, așa cum își doreau. În cazul în care s-ar fi aflat la fața locului, cei doi soți ar fi putut să fie răniți sau, cine știe, lucrurile ar fi putut să se complice mai tare de atât.

În timpul exploziei din Instanbul, potrivit presei de acolo, au existat câțiva morți și răniți, dar nu a fost dezvăluită cauza exactă a nenorocirii. Bruneta a fost în stare de șoc și foarte recunoscătoare pentru faptul că au fost feriți de o posibilă tragedie și le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre cele petrecute în Turcia, în timp ce ar fi trebuit să se bucure de o vacanță pe cinste.

„Mda, în caz că nu ați ghicit. Sunt în Istanbul! Dumnezeu ne-a protejat și în loc să ajungem ieri, am ajuns astăzi. 100% dacă ajungeam ieri, astăzi eram prin Taksim să ne plimbăm…și probabil plimbați rămâneam.”, a declarat Larisa Udilă, pe Story.

Amna a fost și ea profund afectată de subiect și a transmis un mesaj dur în mediul online, după ce a urmărit imaginile și a văzut ce a rămas în urma exploziilor. Cel mai tare a fost afectată de faptul că a văzut chiar și un copil afectat de cele întâmplate alături de un cărucior. Mai mult de atât, blondina ar fi trebuit să plece cu fiul, David, la un control în Turcia, din cauza unor probleme de sănătate cu care cel mic se confruntă de ceva vreme. Acesta are astm pe baza unei alergii la ciocolată, iar artista își dorește să fie tratat așa cum se cuvine, de aceea preferă să apeleze la medicii din afara țării.

Citeste si:
Monica Bârlădeanu, despre minunile pe care le-a trăit rugându-se la...
Monica Bârlădeanu, despre...

Sursa foto (c): Amna/InstaStory

„Urma să plec la control cu David în Istanbul...”, a scris Amna, pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.