Larisa Udilă a vorbit pentru prima dată despre faptul că partenerul ei de viață, Alexandru Ogică, a înșelat-o. Vedeta a dat din casă și a povestit în cadrul emisiunii pe care Oana Radu o moderează pe YouTube cum anume a aflat că el a umblat cu o altă femeie, dar și care au fost reacțiile fiecăruia dintre ei.

Cum a aflat Larisa Udilă că a fost înșelată de soțul ei

Larisa Udilă și Alexandru Ogică sunt împreună de mai bine de opt ani, timp în care s-au întâmplat extrem de multe lucruri în viața lor și timp în care au devenit și părinții unui băiețel. Viața lor nu a fost mereu doar lapte și miere, iar fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut chiar și că a fost înșeletă de către tatăl copilului ei, la un moment dat, doar că nu a mai vorbit despre acest lucru până acum.

Ei bine, vedeta a aflat despre acest lucru într-o zi în care stăteau liniștiți acasă, aveau parte de un moment romantic, timp în care ea a primit un mesaj pe Instagram în care o femeie i-a transmis faptul că soțul ei i-a trimis o serie de mesaje de pe contul lui, dar a șters mesajele. Inițial, bruneta a crezut că este doar un cont fals cu numele lui, a luat telefonul acestuia, a intrat pe contul lui de Instagram și a remarcat că ștersese mesajele cu persoana respectivă, moment în care a simțit nevoia să îi ceară explicații.

"Nu aș ierta înșelatul, dar l-am prins. Nu am spus asta niciodată. Dacă o să povestesc asta, o să mă cert foarte tare cu soțul meu acasă. Stăteam liniștită în pat cu el, era un moment de iubire, eu pe telefonul meu, el pe al lui. Primesc un mesaj pe Instagram: Bună Larisa, îmi scrie soțul tău de pe un cont, iar când i-am scris pe contul lui, mi-a zis șterge mesajul că mă bagi la pușcărie. Eu am crezut că e cont fals cu numele lui. Stau și mă gândesc că poate nu e chiar așa. Am luat telefonul lui, am intrat pe Instagramul lui, pe care îl aveam și eu și ștersese mesajele cu tipa aia.", a declarat Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”.

Larisa Udilă l-a întrebat ce ce a șters mesajele dintre el și femeia care i-a scris pe Instagram, să o avertizeze că este înșelată, iar el i-a zis clar că s-ar fi certat cu el, dacă ar fi văzut conversația. Deși nu este deloc de acord cu înșelatul, l-a iertat și i-a dat o ultimă șansă fiind de părere că era doar o copilărie. Nu știe sigur dacă au mers mai departe de mesajele respective, dar dacă acum ar fi înșelată la modul real, a zis că Alexandru Ogică nu ar mai avea o viață fericită alături de ea.

Citeste si:
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă un ten fără riduri....
Cum reușește Ilinca Vandici...

"L-am întrebat de ce a șters mesajele. Mi-a spus pentru că sunt nebună și mă cert cu el. Eram fiartă, nu mai puteam. El nu știa să facă cont fals și i-am scris prietenului lui. Mi-a dat parola și contul și am intrat. Ce era acolo...Am vrut să plec. Mi-a zis că nu e chiar așa și a găsit el o explicație, care nu era plauzibilă absolut deloc. Atunci am trecut cumva peste, că mi s-a părut o copilărie și i-am dat ultima șansă. Nu ai de unde să știi dacă s-a întâmplat ceva mai departe de mesaje. Dacă Ogi m-ar înșela la modul real, nu ar mai avea viață fericită lângă mine, aș fi povara vieții lui, m-ar teroriza.", a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.