Larisa Udilă este strictă cu soțul ei, Alexandru Ogică, dar nu îi este deloc rușine să o spună cu voce tare. Invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” pe care o prezintă Oana Radu pe YouTube, ea a vorbit despre acest subiect, dar și despre multe altele, inclusiv despre cariera la care a renunțat de dragul familiei.

Larisa Udilă este o femeie strictă

Cea mai recentă invitată a emisiunii „Detectorul de minciuni”, de pe canalul de YouTube theXclusive, a fost nimeni alta decât Larisa Udilă. Vedeta a vorbit despre multe aspecte legate de viața sa privată, inclusiv despre relația de opt ani pe care o are cu Alexandru Ogică. Bruneta a povestit că acești ani au fost plini de momente bune, dar și de unele situate la polul opus care i-au pus serios la încercare, dar peste care din fericire au reușit să treacă. Oricât de greu le-ar fi fost, iubirea lor a fost pe primul loc, iar acum formează o familie fericită alături de copilul pe care îl au împreună și care le face viața mai bună din toate punctele de vedere.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a mai recunoscut și că atât ea, cât și partenerul ei de viață sunt foarte geloși și tocmai de aceea și-au impus anumite limite în căsnicie. Vedeta a zis sincer că Alexandru Ogică are voie să iasă fără ea, dar în niciun caz noaptea, pentru că nu este de acord să meargă în club fără ea, pentru că se teme de femeile care ar putea să îi acorde mai multă atenție decât ar trebui partenerului ei de viață.

„Are voie să iasă fără mine, dar nu noaptea. Eu nu sunt de acord să iasă în club fără mine. În ziua de astăzi mi se pare că femeile se duc mai mult către bărbați decât bărbații către femei. Mie mi-ar fi frică să îl las pe soțul meu, pentru că vin tot felul de femei, ușor, bete și vor să își bage ele coada.”, a zis Larisa Udilă, la „Detectorul de minciuni”.

Nu mai este un secret faptul că Larisa Udilă a renunțat la cariera sa, dar consideră că nu este vina soțului ei, deși a făcut acest gest pentru el. Dacă ar fi fost încă un model, ar fi trebuit să stea mai multă vreme plecată de acasă, ceea ce nu ar fi fost în regulă pentru familia ei. A fost, însă, vorba de un moment cheie în care și-a dat seama că trebuie să renunțe și să meargă acasă la partenerul ei, pe vremea când plecase în Indonesia, ceea ce înseamnă că era departe de toți cei pe care îi iubea.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

„Da, am renunțat pentru soțul meu, dar nu este vina lui, nici a mea. Am considerat că am două variante: să o iau pe drumul modelingului și să ajung departe sau să am o familie alături de soțul meu, ceea ce am ales. Nu puteam să le combin pe ambele. Trebuia să fiu foarte mult plecată internațional, nu aș fi putut avea o relație cu soțul meu. Amândoi suntem extrem de geloși, posesivi, am încercat, ne certam în fiecare zi. Ajunsesem super depresivă, eram plecată în Indonezia, la capătul pământului, stăteam pe balcon și voiam să mă omor. Și atunci am zis STOP, gata, mă întorc acasă și renunț la modelling”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.