Larisa Udilă și-a ales alți nași de botez, după ce făcuse deja anunțul că nașii lor de cununie vor fi tot cei care îl vor boteza și pe micuțul lor. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! este extrem de fericită pentru alegerea pe care a făcut-o și, de asemenea, că propunerea ei a primit un răspuns afirmativ.

Larisa Udilă, noi detalii despre botez

Larisa Udilă și partenerul ei de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de ani buni și care le-a adus numai bucurii de-a lungul timpului. Cei doi au știut încă de la începuturile relației lor faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt și au visat la întemeierea unei familii împreună, ceea ce s-a întâmplat mult mai repede decât s-ar fi așteptat. Venirea pe lume a fiului lor a fost momentul în care au simțit că familia lor este completă, deși nu le-a fost deloc ușor cu toate schimbările care au avut loc în viețile lor.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Larisa Udilă a ieșit de mai multe ori în față cu tot felul de declarații legate de perioada sarcinii care nu doar că nu a fost una ușoară în cazul ei, dar s-a ales cu o mulțime de kilograme în plus de care nu a scapat în totalitate nici acum. Pentru unii devenise de nerecunoscut la vremea respectivă, iar vedeta a trecut prin niște momente grele din acest motiv, dar nu i-a fost frică să recunoască faptul că a deveni părinte nu este atât de ușor pe cât vor unii să pară.

Depresia postnatală a trecut și ea, iar acum șatena și tatăl copilului ei trebuie să îl creștineze pe micuț. Planurile le-au fost date peste cap în momentul în care nașii lor le-au transmis că nu îl mai pot boteza pe Milan, dar partea bună este că ea a găsit repede o soluție. S-a gândit că nimeni nu ar putea avea mai bine rolul de nașă mai bine decât una dintre prietenele sale din copilărie și anume Nicole Cherry.


‘’Din motive personale nașii noștri nu îl mai pot boteza pe Milan, așa că am ales din tot sufletul o prietenă din copilărie care are alături de ea un soț minunat. Parte din familia noastră din acest moment. Vă iubim’’, a notat larisa Udilă pe Instagram.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Iulie 2022 - 04 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.