Raluca Dumitru și Elena Marin nu au îngropat securea războiului, iar una dintre fostele concurente de la Survivor România a vorbit despre situația dintre acestea. Vedetele nu au fost atât de apropiate în timpul competiției de la Kanal D, așa cum se aștepta toată lumea, mai ales că se cunoșteau dinainte.

Raluca Dumitru nu a reușit să îngroape securea războiului

Raluca Dumitru și Elena Marin au fost unele dintre cele mai puternice concurente din cadrul competiției Survivor România și chiar dacă au făcut parte din aceeași echipă s-au comportat ca și cum ar fi fost din tabere diferite. Oamenii se așteptau din partea lor să fie ca două surori, având în vedere că se cunoșteau cu mult timp înainte de a intra în concurs, ceea ce în mod clar nu s-a întâmplat.

La vremea aceea, au existat mai multe declarații pe care vedetele le-au făcut una despre cealaltă, dar se pare că nici după trecerea timpului și terminarea competiției, situația dintre ele nu s-a rezolvat în vreun fel anume. Raluca Dumitru a acordat, de curând, un interviu în care a discutat despre altele și despre comportamentul pe care l-a avut colega sa de echipă care, într-un fel sau altul, a dezamăgit-o total. Ea nu se aștepta deloc să existe o rivalitate între ele, dar viața este plină de surprize și așa s-a întâmplat și în cazul lor.

Retail jobs

Vedeta a ținut să precizeze, încă de la bun început, faptul că nu o acuză pe Elena Marin de absolut nimic, ci doar a zis că se aștepta din partea ei să se comporte diferit și să fie mai apropiată de ea în concurs, având în vedere că se cunoșteau dinainte. Nu este sigură dacă avea o dublă personalitate sau dacă doar își urmărea scopul și interesul. Este convinsă de faptul că și-a dorit mult să câștige din totul sufletul să plece acasă cu marele premiu și tocmai de aceea nu a mai ținut cont nici măcar de prietenii ei.

”Eu nu o acuz pe Elena de absolut nimic! Eu mă așteptam de la ea, având în vedere că ne cunoșteam, să fim apropiate în acel concurs, dar nu a fost așa. Nu știu dacă era o persoană duplicitară sau dacă avea dublă personalitate, habar nu am. Cred că își urmărea scopul și interesul.

Citeste si:
Anamaria Prodan vrea să intre în politică: „Este timpul să ies la...
Anamaria Prodan vrea să intre...

Și-a dorit din tot sufletul să câștige, asta nu este un lucru rău să îți dorești. Din moment ce vii într-o competiție, îți dorești, că de asta te duci acolo.”, a declarat Raluca Dumitru, pentru click.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.