Elena Marin, fosta concurentă de la Survivor România, nu a mai apărut atât de des pe micile ecrane de la terminarea competiției, deoarece a avut nevoie de un timp îndelungat să se recupereze. În urma accidentării pe care a suferit-o în Republica Dominicană, dansatoarea a rămas cu sechele pe care speră că le va rezolva la un moment.

Elena Marin, uimită de concurenții de la Survivor România

Deși nu pare atât de greu din fața micilor ecrane, vedeta nu poate uita prin câte momente grele a trecut și cât de tare a suferit. Acele luni petrecute departe de casă au lăsat urme adânci, iar acum nici măcar nu poate urmări o ediție până la final, doarece o încearcă tot felul de sentimente. Deși Faimoșii și Războincii s-au certat în repetate rânduri, fosta concurentă empatizează cu aceștia, pentru că a trecut și ea fix prin aceleași momente și știe că foamea și condițiile din jungla Dominicană îi schimbă.

”Trebuie să recunosc că mă încearcă tot felul de sentimente și încă nu pot să urmăresc, integral, o ediție. Deși pare mai ușor la tv, n-am uitat cât de grea este competiția, deci nu m-am transformat într-o cârcotașa, din contră. Sensibilă, cum mă știți, empatizez des cu concurenții ambelor tabere atunci când se confruntă cu nenumăratele greutăți sau răutăți din Survivor. Nu, nu m-am obișnuit cu răutatea oamenilor și nici n-am de gând să o fac. O observ și anul acesta, în competiție, cu părere de rău”, a declarat Elena Marin, pentru fanatik.ro.

Mai mult de atât, Elena Marin a spus în același interviu faptul că Emil Rengle i se pare cel mai vocal dintre concurenți și că îl cunoaște dinainte, fiind și el un bun dansator și coregraf motiv pentru care îl și apreciază. Vedeta a mai remarcat că nu stă prea bine din punct de vedere sportiv, dar mai are timp să demonstreze ce poate, având în vedere că au trecut doar câteva săptămâni din concurs.

”Și anul acesta sunt concurenți care se laudă cu punctele lor și desconsideră punctele colegilor, deși în clasament nu stau prea bine. Și anul acesta sunt aruncate multe săgeți, inutile, în opinia mea. Îl cunosc pe Emil Rengle doar profesional, ca fiind un bun dansator și coregraf. Consultând clasamentul, am observat că nu stă prea bine, dar mai e mult din competiție”, a mai spus vedeta pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

În ceea ce privește certurile dintre ei, fosta concurentă de la Survivor România a avut și ea ceva de zis, fiind conștientă de fapul că fiecare își dorește să câștige marele premiu al emisiunii.

”Despre conflictele dintre Emil Rengle și Cătălin Zmarandescu, respectiv CRBL, probabil dansatorul îi consideră adversari puternici în lupta pentru marele premiu. Emil dă impresia că și-a făcut bine temele înainte de emisiune și nu pare deloc străin de jocurile de strategie făcute în Survivor”, a adăugat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Februarie 2022 - 02 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.