Sișu a făcut o serie de declarații cu totul și cu totul neașteptate, la aproape o lună de la moartea membrului Șatra Benz, Nosfe. Acesta a dat de înțeles că este foarte posibil ca acesta să fi avut probleme financiare și a explicat și care sunt motivele pentru care a ajuns la această concluzie.

Sișu, declarații despre colegul lui de breaslă

Pe data de 16 noiembrie, se împlinește o lună de la moartea lui Nosfe. Acesta și-a pierdut viața, la foarte scurt timp după ce a susținut un concert alături de colegii lui de trupă, în Capitală. Cântărețului i s-a făcut rău după primele câteva piese, a coborât imediat de pe scenă și s-a îndreptat spre casă, fără să se gândească la faptul că situația ar putea fi atât de gravă. La mai puțin de două ore după aceea, după ce a mers să își ia telefonul din mașină, acesta a fost găsit prăbușit în casă de către Mădălina Crețan, partenera sa de viață, care a sunat la 112. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Colegii lui, prietenii, familia, dar și fanii au fost în stare de șoc și au refuzat să creadă că este adevărat tot ceea ce s-a întâmplat. Multora le-a luat ceva vreme să se acomodeze cu ideea și au făcut declarații emoționante despre cum a fost Nosfe, pe numele lui real Vlad Darius Crețan.

Acesta a reușit să facă o mulțime de lucruri până la vârsta de 37 de ani, iar Sișu a remarcat niște lucruri pe care le-a remarcat la colegul lui de breaslă și despre care a vorbit la aproape o lună de la trecerea acestuia în neființă. Raperul a ținut să precizeze, în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitat, faptul că în ciuda a tot ceea ce s-a speculat, lui nu i se pare că artistul ar fi avut probleme cu banii. Fostul coleg de trupă al lui Puya a observat că acesta purta numai articole scumpe pe care nu și le poate permite oricine, nici măcar el după ce a muncit o viață.

„Am văzut că avea şapte lanţuri la gât, scuză-mă, haine de mii de euro pe el. Să mă ierte Dumnezeu, că omul e mort, dar ce probleme financiare să aibă? Avea şapte lanţuri la gât. Acum nu ştiu dacă erau din aur sau nu erau.”, a declarat Sișu în podcast-ul moderat de Radu Țibulcă.

Citeste si:
Mitică Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Petre Roman după...
Mitică Dragomir, cuvinte dure...

„Avea haine scumpe mereu, în toate clipurile purta numai haine scumpe. Eu nu mă plâng că am probleme cu banii, nu am lanţuri la gât, un tricou simplu…”, a mai zis artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.