Au fost găsiții hoții care i-au spart casa lui Culiță Sterp, iar mama îndrăgitului cântăreț de manele a fost cea care a dat primele declarații în acest sens. Femeia este foarte fericită că, în sfârșit, va răsări soarele și pe strada lor, mai ales că în ultimele luni au făcut o anchetă în toată regula.

Familia Sterp știe cine sunt hoții care le-au furat 200.000 de euro

În vara acestui an, în timp ce toți cei din familia Sterp erau plecați de acasă, niște persoane au intrat în locuința acestora și au furat un seif de aproximativ 100 de kilograme, în care se aflau 200.000 de euro. Cei mai mulți dintre banii respectivi erau ai lui Culiță Sterp și urmau să fie puși într-un cont bancar, doar că artistul nu a mai apucat să facă lucrul acesta.

Pentru o vreme, el a decis să nu le povestească oamenilor despre situația prin care el și familia sau au trecut, preferând să lase oamenii legii să se ocupe de lucrul acesta. Văzând că situația nu evoluează în niciun fel, acesta a decis să facă public totul și chiar a dezvăluit că oferă recompensă o sumă mare de bani celor care îi ajută să prindă hoții și celor care îl ajută să recupereze măcar o parte dintre banii furați, ceea ce nu s-a întâmplat. Lunile au trecut, iar acum aceștia știu deja sunt cei care i-au păgubit.

Mama Geta a fost cea care a făcut primele dezvăluiri în acest sens. Femeia a zis că, în urmă cu doar câteva luni, aveau doar câteva bănuieli în acest sens, dar acum au ajuns la oamenii care l-au furat seiful de bani și este doarm o chestiune de timp până când oamenii aceia vor fi trași la răspundere pentru fapta lor. Din câte a mai zis, mama lui Culiță Sterp a fost făcută o anchetă în toată regula, iar dovezile pe care le-au strâns au fost deja predate oamenilor legi. Nu a putut da atât de multe informații așa cum și-ar fi dorit, dar cel mai probabil, o va face la momentul potrivit.

„Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară. După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!

Citeste si:
Anchetă după incendiul de la Hidrocentrala Porțile de Fier 1. A...
Anchetă după incendiul de la...

Nu pot să vă spun multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm. Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns. De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!”, declarat Mama Geta, pentru playtech.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.