Acesta a fost anul pierderii pentru Culiță Sterp sau cel puțin așa l-a descris femeia care l-a adus pe lume, în urma scandalului care a avut loc în Madrid și pe care însuși cântărețul l-a făcut public, pe contul lui de TikTok.

Culiță Sterp a pierdut mulți bani anul acesta

Zilele trecute, Culiță Sterp a fost chemat în Madrid, pentru a lua parte la un botez. Femeia respectivă s-a ocupat de toate detalii legate de transport și de cazare, iar după ce artistul și formația lui au susținut trei programe și venise vremea pentru o pauză, au decis să meargă un etaj mai jos, unde avea loc un alt eveniment, pentru a le cânta și oamenilor respectivi.

În acest timp, la botezul românilor din Madrid cânta o altă formație, dar cu toate acestea, femeia respectivă a avut o reacție destul de dură, când și-a dat seama ce se întâmpla și a pornit un scandal în toată regula, în fața invitaților, iar întreg momentul a fost filmat și urcat mai apoi pe internet, unde a fost văzut de sute de mii de oameni care și-au dat la rândul lor cu părerea. Unii i-au dat dreptate femeii respective, în timp ce alții au zis că, în timpul pauzei sale, artistul avea dreptul să facă tot ceea ce își dorea, mai ales că nu scria în contract că nu are voie să părăsească locul respectiv.

Așa cum era de așteptat, artistul nu și-a mai primit banii, iar mama Geta nu s-a putut abține să nu își dea și ea cu părerea despre toate cele care i s-au întâmplat fiului ei. Femeia este de părere că pentru Culiță Sterp acesta poate fi numit anul pierderii, că i-au fost furați o mulțime de bani din casă, în urmă cu doar câteva luni, bani pe care nu i-a recuperat nici până în ziua de astăzi. În cazul scandalului din Madrid, cântărețul nu are de gând să lase lucrurile așa, ci își va căuta dreptate în instanță.

„Draga de ea, ce să zică, mă, dragul mamii, iar nu ți-ai luat banii! Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut, acuma… Ce să fac, mama, anul asta a fost pe pierderi Nu mi s-a întâmplat niciodată în 5 ani de zile, trebuia să pățesc și asta”, i-a zis mama Geta fiului ei, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.