Culiță Sterp a fost făcut praf de internauți din cauza scandalului din Madrid, izbucnit în timpul unui botez unde artistul și formația lui au fost invitați să cânte. După ce acesta a făcut informațiile publice pe internet, tot mai multe persoane au început să își dea cu părerea.

Culiță Sterp, criticat dur de internauți

La finalul acestei săptămâni, Culiță Sterp și colegii lui de trupă au mers la Madrid, unde au fost nevoiți să cânte în timpul unui botez. Aceștia au făcut trei programe, iar mai apoi un alt artist a intrat în locul lor, timp în care și-au luat o pauză. În timpul lor liber, au preferat să îi mai încânte și alții cu muzica lor și au mers la un etaj inferior, unde avea loc un alt eveniment unde au cântat puțin, moment în care femeia care s-a ocupat de aducerea lor în Spania a avut o reacție dură.

Aceasta nu doar că s-a enervat pe cântăreț pentru faptul că și-a luat oamenii și că a mers să cânte în altă parte, dar a și stricat unul dintre microfoane. Mai mult de atât, ea a refuzat să îi plătească, iar artistul a promis că nu va sta cu mâinile în sân și că își va căuta dreptatea în instanță, dar nu neapărat pentru bani, ci pentru felul în care au fost tratați în sine.

Pe internet, părerile sunt împărțite despre acest subiect. Unii au sărit imediat în apărarea cântărețului și au zis că era dreptul lui să facă tot ceea ce își dorea în timpul lui liber, iar faptul că oamenii nu au fost în stare să respecte lucrul acesta, nu îl privește pe artist. Alții, în schimb, au fost de partea femeiii și au spus că are dreptate, pentru că ea este cea care i-a plătit, drumul și cazarea și nu ar fi trebuit să plece unde dorea în timpul evenimentului la care a fost chemat să cânte, în ciuda faptului că era în pauză. Cineva i-a transmis că dacă ar fi fost plătit la program, situația ar fi fost cu totul și cu totul diferită, dar cum nu s-a întâmplat una ca asta.

”Cumetre, ai greșit-o rău! Eu dau vina pe lipsa ta experiență, nu te respecți deloc făcând chestii de genul. Într-adevăr, în pauză faci ce vrei, dar asta nu înseamnă că eu să te aduc exclusiv la un eveniment, să-ți plătesc hotelul și biletele și tu să te duci să cânți și la altcineva în pauză. Dacă te-ar fi plătit la program era altceva, dar tu ai fost plătit pentru toată noaptea. În meseria ta nu există: în pauză fac ce vreau”/ ”Ai venit pe banii ei și tu ai mers și ai cântat în alte părți.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Când mergi la cântat pe banii tăi, plătit de tine tot, atunci faci ce vrei”/ ”Femeia ți-a plătit transportul, cazarea, mâncarea și cântarea. Între orele stipulate în contract trebuie să fii la dispoziția ei, nu să pleci la alt eveniment. Ai vrut să faci bani din două părți. Dacă te punea să cânți încontinuu, ai fi spus că ai nevoie de pauză. Nu ai dreptate”/ ”Pune-te în locul ei, tu plătești mii de euro și el face pauza la altă petrecere. Dacă-și plătea singur drumul, cazarea, era altceva”/ ”El în continuare refuză să înțeleagă faptul că e o chestie de bun simț și de respect! Dacă era chemat să cânte la niște băieți mai "sportivi"nu își permitea să facă așa ceva!

Citeste si:
O celulă teroristă islamistă a planificat atacuri asupra...
O celulă teroristă islamistă...

Frumos era să o întrebe pe doamnă dacă nu o supără că in pauză să se ducă și la ceilalți, nu să plece că disperatul după bani! Nouă ne ești foarte simpatic, însă acum ai greșit, e vorba de respect, banii nu-s totul în viată, respectul e mai presus”, au zis oamenii, în comentarii.

”Nici doamna nu a reacționat bine la nervi”/ ”Indiferent ce a fost acolo, nu arunci un microfon să-l spargi”/ ”Dacă omul era în pauză, putea face orice”/ ”Urât din partea ei, a stricat cheful la oameni”/ ”Felicitări pentru modul în care ai reacționat”/ ”Bravo vouă, nu v-ați coborât la nivelul ei”, au mai zis oamenii.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.