Culiță Sterp a fost implicat într-un scandal în Madrid, unde a fost chemat să cânte alături de formația sa la un botez. La un moment dat, artistul a trecut printr-un moment care i-a lăsat un gust amar și despre care a simțit nevoia să le vorbească oamenilor care îl urmăresc pe TikTok și nu numai.

Culiță Sterp a vorbit despre scandalul din Madrid

La finalul acestei săptămâni, Culiță Sterp a mers în Madrid alături de formația lui, unde au avut cântare. Aceștia au fost chemați să cânte la un botez, dar au rămas fără o parte din banii pe care oamenii îi datorau, pentru că în pauza dintre numerele pe care le-au cântat, în timp ce altcineva întreținea atmosfera, au decis să coboare și să cânte la un alt eveniment, moment în care femeia care s-a ocupat de aducerea lor la eveniment a avut o reacție violentă.

Acesta a cântat trei programe pe gratis, persoana respectivă datorându-i câteva mii de euro și nu și-a primit banii, ba chiar s-a ales și cu o pagubă, microfonul unuia dintre colegii lui fiind distrus de către femeia care s-a luat de ei, pentru faptul că au mers să cânte într-un alt loc, în pauza lor. Deși a trecut printr-o situație nu tocmai plăcută, Culiță Sterp nu și-a pierdut simțul umorului, ci a făcut câteva glume cu colegii lui, înainte de a lua avionul către România, zicându-le că a primit banii și arătându-le un teanc de bani care era, de fapt, al său.

Am cântat trei programe gratis. Totul s-a întâmplat pe la 1 noaptea, mai cântam maximum două programe și ăla eram! Femeia mai avea să îmi dea câteva mii de euro, dar nu rămân lucrurile așa. Am vorbit deja cu avocații și, pentru că avem contract, o să o dăm în judecată.

Ea taie, ea spânzură în casă, ea era găina în casă la ei. Se vedea. El nimic nu zicea, n-avea dreptul la replică. Așa ceva n-am văzut. Doamne, cred că-l ții pe bărbatul ăla, săracul, în lesă, sub papuc, sub preș? El doar o aproba. În rest, ea tăia, ea spânzura. Doamne ferește, dacă aveam o femeie din aia… nu mai zic. Tu, ca femeie, să fii în halul ăla… Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi.

Eu am tratat-o așa, mai cu indiferență. Voi, care mă cunoașteți, știți cum a fost treaba. La mine nu s-a întâmplat niciodată absolut nimic de când cânt, în cinci ani. Acum trebuia să se întâmple și la mine ca să învăț o lecție, poate, din chestia asta. Să fiți sănătoși. Doamne ajută la toată lumea, vă pup”, a povestit Culiță Sterp, pe TikTok.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Fiind pentru prima dată când trece printr-o asemenea situație, Culiță Sterp a avut un șoc, dar a promis că nu va lăsa lucrurile neterminate și că își va căuta dreptatea în instanță. Cântărețul a semnat înainte un contract, iar pe baza acestuia o va traage la răspundere pe femeia care nu i-a tratat prea bine pe artist și pe echipa sa, dar a ținut să precizeze că nu pentru bani, pentru că a pierdut mulți bani până la vârsta lui. De asemenea, el nu s-a putut abține să nu le povestească oamenilor și de la ce a pornit scandalul.

„Avem o întâmplare mai ciudată de povestit. Sunt aici cu toată formația, suntem la Madrid și e pentru prima dată din viața mea, de când cânt eu, când mi s-a întâmplat așa ceva. Cântam la un botez, aici, la Madrid și aici erau două formații. Era Cornel Cojocaru cu formația lui. Oamenii ne-au plătit să venim să cântăm de la ora 8 seara până dimineață la 4, program normal.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Ne-a chemat de la 6 seara, am stat două ore acolo, n-am zis nimic. Am început să cântăm, am cântat trei programe și, după al treilea program, a intrat Cornel Cojocaru să cânte o oră. Și în ora aia, cât eu stăteam în pauză, ne-am dus jos, unde era alt botez. Am zis că le facem un program la oamenii ăia o jumătate de oră. Ne-am dus jos, nu am apucat să cântăm zece minute că a venit doamna asta de sus, doamna Mihaela. Mulțumim foarte mult, ești foarte drăguță. I-a aruncat microfonul pe jos”, a mai povestit el, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 06 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.