Culiță Sterp știe cine i-a furat seiful plin de bani și nu s-a temut să o spună, chiar dacă nu poate face nimic în acest sens și nu are cum să îi facă să răspundă în fața legii, așa cum ar fi fost normal. Cel mai mare regret pe care îl are în acest caz este faptul că a avut încredere în oameni și i-a dus în casa lui.

Cine i-ar fi furat banii lui Culiță Sterp

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că familiei Sterp i s-a furat un seif cu bani, care conține 100.000 de mii de euro pe care, în mod evident, nu l-a mai recuperat. Culiță Sterp deținea o mare parte dintre bani și, cu toate acestea, a preferat să țină totul secret timp de mai bine de trei săptămâni, în speranța că oamenii legii se vor ocupa de caz așa cum ar fi trebuit și așa cum i-au promis. Este sigur că dacă ar fi făcut publică informația mai devreme, ar fi reușit singur să afle cine sunt hoții la momentul potrivit, mai ales că oferea și o recompensă generoasă.

Invitat în cadrul podcast-ului pe care îl moderează Cătălin Măruță pe canalul lui de YouTube alături de Iancu Sterp, manelistul a adus în discuție mai multe lucruri legate de viața lui privată. A vorbit despre perioada în care actuala lui parteneră de viață era însărcinată, despre fosta lui soție, despre părinții lui, dar și despre furtul seifului, mai ales că era vorba despre foarte, foarte mulți bani la mijloc.

Îndrăgitul cântăreț de manale a dat impresia că știe cine sunt oamenii care l-au jefuit și a afirmat, de asemenea, că este vorba despre niște persoane în care a avut mare încredere și pe care le-a adus în casa lui. Din nefericire, și-a dat seama de faptul că a greșit făcând lucrul acesta, când deja era mult prea târziu și pierduse o sumă importantă de bani. Și-a învățat, totuși, lecția și nu mai avea încredere atât de ușor în oameni la fel cum a făcut-o până la momentul acela.

“Cel mai mare regret al meu este că am avut încredere în oamenii care nu meritau. Am fost prea bun cu oamenii care nu meritau. Dacă eram altfel, probabil aveam mai mulți bani în cont acum, drept dovadă că mi s-a furat seiful, tot de prietenii ăia în care am avut eu încredere și i-am adus în casă. Nu doar de asta, dar de multe ori mi s-a arătat.”, a declarat Culiță Sterp, în podcast-ul moderat de Cătălin Măruță.

Citeste si:
Andreea Bălan, fără acces în propria casă. Cum a ajuns în această...
Andreea Bălan, fără acces în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.