Nadia Comăneci împlinește astăzi 61 de ani, iar în urmă cu scurt timp a spus și ce anume și-a propus să facă anul acesta, cu ocazia zile sale de naștere. Fosta mare gimnastă a României a fost bombardată cu foarte multe mesaje frumoase din partea oamenilor care o iubesc, încă de la primele ore ale zilei.

Cum se bucură Nadia Comăneci de împlinirea celor 61 de ani

Nadia Comăneci a fost cea mai mare ginmnastă a României, iar acum vedeta trăiește în Statele Unite ale Americii, fiind căsătorită cu Bart Conner cu care are și un copil în vârstă de 16 ani pe nume Dylan. Ziua de astăzi, 12 noimebrie, nu este una importantă doar pentru ea, ci și pentru întreaga ei familie care a avut grijă să îi facă o surpriză extrem de frumoasă încă de la miezul nopții, pentru că împlinește frumoasa vârstă de 61 de ani.

Deși nu mai este la prima tinerețe, Nadia Comăneci nu își arată deloc vârsta, iar secretul ei este legat de faptul că face mișcare în fiecare zi, iar acest lucru nu o ajută doar să se mențină în formă, ci și să nu pară de vârsta ei, motiv pentru care nu poate decât să se mândrească. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, ea a vorbit despre petrecerea pe care au organizat-o în familie și de unde a postat deja imagini.

”Pe 12 va fi ceva ceva mic, privat, cu familia. Petrecerea surpriză a fost deja la Livepool, la Campionatele Mondiale de Gimastică, unde am avut alături și familia, prieteni și comunitatea gimnasticii.”, a declarat Nadia Comăneci, pentru playtech.ro.

Nadia Comăneci este o familistă convinsă, iar cel mai important lucru pentru ea, la împlinirea vârste de 61 de ani, este să fie alături de toți cei dragi ei. Fiul ei a fost educat în acest sens și învățat să își iubească familia mai mult decât orice pe lume, pentru că este cea mai importantă și nu te lasă niciodată la greu. Fosta gimnastă este recunoscătoare pentru tot ceea ce i se întâmplă și fericită că și anul acesta a petrecut alături de familie.

Citeste si:
Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani. Cum se menține în formă...
Nadia Comăneci împlinește...

”De fiecare dată când eram în cantonament sau la vreo competiție, când mă întorceam îmi serbam ziua și-n familie. De când suntem părinți, Bart l-a învățat pe Dylan să se bucure de astfel de moment aniversare”, a mai zis ea, pentru sursa citată.



Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.