Lidia Buble este în doliu și nu s-a putut abține să nu le vorbească și fanilor ei despre perioadă dificilă prin care trece la momentul actual. Îndrăgita artistă nu și-a mai putut stăpâni lacrimile, mai ales că este un subiect delicat pentru ea, dar și pentru întreaga sa familie.

Lidia Buble este în doliu și a transmis un mesaj cu ochii în lacrimi

Lidia Buble trece printr-o perioadă groaznică, iar recent le-a vorbit fanilor ei despre ceea ce i s-a întâmplat, iar aceștia au fost în stare de șoc. Celor mai mulți dintre ei le-a părut și rău să o vadă pe aceasta plângând pe rețelele sociale și au încercat să îi fie alături și să o spijine, chiar și prin intermediul unui mesaj privat. Cântăreața suferă din cauza faptului că Bubbly, câinele pe care îl avea de mai bine de cinci ani, s-a stins din viață.

Artista posta aproape zilnic imagini cu el în mediul online, înainte de a-l duce în casa părinților ei de la Deva, iar acesta avea deja fanii lui. Lidia Buble a fost foarte atașată de animalul ei de companie, despre care a transmis cu ochii în lacrimi că va rămâne pentru totdeauna în inima sa, chiar dacă a murit. Se pare că acesta avea dureri foarte mari și urla din acest motiv, vomita și nici nu putea să meargă, ceea ce în timp a dus la pierderea lui. I-a fost extrem de greu să vorbească despre acest subiect, mai ales că îi este și foarte dor de el.

“Va rămâne pentru totdeauna în inima mea, s-a transformat într-un îngeraș. Bubbly, în cei cinci ani și jumătate de viață pe care i-a avut, a avut mai multe crize, avea niște dureri extraordinar de mari și uneori zici că urla ca un om de durere, voma, nu mai putea să meargă, cădea din picioare. Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest subiect. Îmi este super dor de el.”, a zis Lidia Buble, pe Instagram.


Ei bine, Lidia Buble a încercat să le explice oamenilor care o urmăresc în mediul online faptul că animalul ei de companie se confrunta cu două mari probleme de sănătate și anume avea pancreatită, dar și o afecțiune la rinichi. Cântăreața a aflat că Bubbly mai avea doar câteva luni de trăit, în momentul în care a decis să îl castreze și i s-a rupt inima în bucăți. Cățelul a murit în urmă cu aproximativ două săptămâni, dar ea și-a găsit cuvintele pentru a comunica lucrul acesta de curând.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

“Bubbly avea două mari probleme de sănătate. Eu știam. Era vorba despre pancreatita și rinichii, cu rinichii era praf. Eu am vrut să îl și castrez. Doctorii mi-au zis că o să mai trăiască doar câteva luni. Undeva în fișa lui scria că avea ceva probleme cu inimioara, dar nu mi-au fost prezentate ca fiind grave.

În urmă cu două săptămâni mi-a făcut o criză, voma, nu mai putea să își facă nevoile cum trebuie, începea să șchiopăteze, de la durere. Criza aceasta nu a fost atât de gravă, față de altele. Urla ca un om de durere, era ceva înfiorător.”, le-a mai povestit artista fanilor.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.