Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu tatăl său, în cadrul emisiunii pe care Cristina Șișcanu o moderează pe YouTube și i-a fost extrem de greu să își stăpânească lacrimile, mai ales că aceștia nu îi mai vorbesc la momentul actual.

Cătălin Botezatu, despre relația cu tatăl său

Cătălin Botezatu a acceptat invitația Cristinei Șișcanu de a merge în emisiunea pe care aceasta o moderează pe YouTube, deși aceștia nu își mai vorbiseră de ani buni. Cei doi au purtat o discuție sinceră, mai bine de o oră, în care creatorul de modă a spus tot ceea ce a avut pe suflet și în care a vorbit și despre boala care i-a schimbat viața, din cauza căreia a fost nevoit să se opereze și de pe urma căreia și-ar fi putut pierde viața.

Inima lui nu a încetat să bată în timpul intervenției chirurgicale pe care a suferit-o în Turcia, dar asta nu înseamnă că problemele au încetat în punctul acela pentru el. În momentul în care a mers pentru a-și scoate drenele operației de cancer la colon a făcut o hemoragie internă care a necesitat o altă intervenție și care i-a pus pentru a doua oară viața în pericol într-un timp extrem de scurt.

Un alt subiect despre care a vorbit a fost legat de relația pe care o are cu tatăl lui. Aceștia nu mai păstrează deloc legătura, iar în cadrul emisiunii cu pricina și-a cerut scuze în fața părintelui, în cazul în care i-a greșit vreodată, pentru că nimic nu a fost intenționat. Cel care a decis să nu mai vorbească cu el a fost chiar părintele lui, iar acest lucru l-a durut enorm. Cel mai tare l-a durut faptul că l-a sunat de ziua lui și nici măcar nu i-a răspuns, pentru a auzi ce avea de zis.

"Dacă i-am greșit tatălui cu ceva îl rog să mă ierte, nu a fost intenționat, el a hotărât să fie așa dintr-o prostie a decis sa nu mai vorbim, de un an e așa. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru (n.r. copilul soției lui Constantin), e dureros. I-am zis: “Tată, eu sunt Cătălin, mă macină acest subiect. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns.”, a mărturisit Cătălin Botezatu, în emisiunii Cristinei Șișcanu, de pe YouTube.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.