Giani Kiriță a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi la TV, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Acesta a simțit nevoia să își descarce sufletul în fața telespectatorilor și le-a vorbit despre femeia care l-a adus pe lume și căreia îi este extrem de recunoscător pentru tot ceea ce a făcut pentru el.

Ce a povestit Giani Kiriță cu ochii în lacrimi

Giani Kiriță se află pe lista celor mai puternici concurenți din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și chiar dacă de la începutul filmărilor și până acum a trecut prin momente grele, dar cel mai important este că a reușit să le facă față cu succes. Probele nu au fost nici ele unele simple și chiar l-au pus la încercare, dar s-a descurcat de fiecare dată și a reușit să rămână în concurs, în ciuda eforturilor pe care alții le-au făcut pentru a-l elimina.

Fostul fotbalist este un familist convis și își iubește enorm familia, dar mai ales pe mama sa care a suferit enorm pe vremea când el era doar un copil. În cadrul emisiunii de la Pro TV, acesta a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre femeia care l-a adus pe lume, de care își amintește de fiecare dată începe să consume puțin mai mult alcool decât ar fi trebui.

Pentru el mama este cea mai importantă ființă din lume și își amintește mereu de fiecare sacrificiu pe care l-a făcut atât pentru el, cât și pentru sora sa. Giani Kiriță a zis că mama lui era bătută frecvent de către tatăl lui și chiar a vrut să îl avorteze, pentru că simțea că nu mai poate față situațiilor grele din viața sa, dar nu s-a întâmplat lucrul acesta. Mama lui a luptat până la capăt și nu poate decât să îi mulțumească pentru lucrul acesta.

“Când mă îmbăt, plâng de mama. Mama mea, pentru mine, este Dumnezeu. Mama a făcut foarte multe sacrificii, atât pentru mine, cât și pentru sora mea. (…) Mama a fost bătută de către idiotul ăla de tata. Ea a vrut să mă avorteze când i-a zis că nu mai poate. Ăla se îmbăta, o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă.”, a zis Giani Kiriță, în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Citeste si:
Oana Radu trece prin cea mai grea perioadă din viața sa....
Oana Radu trece prin cea mai...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.