George Buhnici se află din nou în centrul unui scandal. De această dată, vloggerul a venit cu câteva critici cu privire la diferența dintre bărbați și femei. Internauții au reacționat de îndată și au sărit cu critici dure.

George Buhnici, noi declarații care îi înfurie pe internauți

George Buhnici, dușmanul celulitei și a vergeturilor a revenit cu noi declarații scandaloase! După ce Buhnici a stârnit o întreagă răscoală a femeilor la adresa sa din cauza declarațiilor sale din această vară, vloggerul aruncă o nouă bombă. De această dată, Buhnici critică bărbații și anume diferența dintre femei și bărbați, raportându-se la sexul puternic.

”Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, se întreabă George Buhnici pe o rețea socială.

Acest lucru a stârnit din nou critici și revolte în rândul internauților. Nici nu a reușit bine să își exprime gândurile, că oamenii au și sărit pe el. Internauții nu au ezitat să îl critice dur și de această dată.

Internauții au sărit din nou cu critici și acuzații

Mulți dintre aceștia i-au spus vloggerului că iar face declarații fără să le gândească, după care își va cere scuze. Unii i-au spus că acestea sunt doar niste frustrări personale și că vorbește despre muncile grele pe care le fac bărbații, în timp ce el nici măcar nu știe pe propria piele ce înseamnă acest lucru.

”Generalizezi si spui lucruri false. Asta cu "mor majoritar prin infarct" chiar e falsă și ți-ai da seama că e falsă la un scurt search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare! Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea”.

Citeste si:
Cătălin Măruță, desființat de internauți pe Threads. Prezentatorul...
Cătălin Măruță, desființat de...

”Fix tu trebuia să postezi iar ceva legat de asta.. care iar n-are nicio treabă cu nimic..”

”Buhnici, calmează-te, ești jurnalist, cea mai grea muncă pe care o faci e să te ridici din pat.”

”Și parca te văd ca umbli iar cu scuzele pe YouTube curând. Bărbații fac munci mai grele fizic? Da, majoritatea joburilor de genul ăla sunt predominate de bărbați, dar dacă ai trăi în același secol cu noi, ai vedea că femeile câștigă la fel de mult sau chiar mai mult.”

”George, eu poate sunt de acord cu tine, dar ai grijă la postările astea controversate, nu vreau să fii cancel-uit de tot!”

”Omule, ai 40 de ani și încă vrei sa dovedești că bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești”, sunt doar câteva dintre mesajele venite din partea acestora.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.