Cătălin Botezatu a vorbit, într-un interviu pe care l-a acordat de curând, despre regimul alimentar pe care este nevoit să îl urmeze pentru a-și menține sănătatea. Este vorba despre o pauză de la anumite alimente pe care o face acum, pentru a se putea bucura de Sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine.

Cătălin Botezatu a vorbit despre regimul alimentar pe care îl urmează

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai mari și cunoscuți creatori de modă de la noi din țara. Până la vârsta de 55 ani, acesta a reușit să facă tot ceea ce și-a propus și a dus o viață de lux, la care multă lume nu are curajul de a visa. În ciuda faptului că a avut bani suficienți pentru a călători în toată lumea și pentru a-și face toate poftele, el s-a confruntat și cu o serie de probleme de sănătate care i-au pus viața în pericol.

Din pricina acestora, el merge periodic la control în Turcia și este mult mai atent la ceea ce mănâncâ, dar și la stilul de viață pe care îl duce, pentru că nu vrea să mai aibă parte de situațiile din trecut și nici să mai sufere vreo intervenție chirurgicală, iar aici totul depinde de el. Creatorul de modă ține chiar și un regim alimentar la momentul actual, despre care a dat mai multe detalii într-un interviu acordat recent.

Acesta presupune renunțarea la prăjeli, dar nu îi este prea greu, deoarece nu consumă carne în general, ci doar puțină carne de vită, din când în când. Consideră că o asemenea pauză este una benefică pentru el acum, pentru a putea să mănânce tot ceea ce îi poftește inima de Crăciun. Îi este foarte greu, pentru că nu mai are voie să mănânce nici atât de multe prăjituri precum în trecut, iar pentru ele chiar avea o slăbiciune. Trebuie să consume fructe și chiar dacă nu îi face plăcere în mod special, merită sacrificiul având în vedere că în joc este sănătatea sa.

„Nu mănânc prăjeli deloc, nu mănânc carne în general... mă rog, mănânc carne de vită foarte rar, deși înainte mâncam foarte multă carne de vită. Am zis că fac pauza asta acum, ca să pot să mănânc de Crăciun. Mănânc mai multe fructe. E foarte greu. Am eliminat multe plăceri culinare. Nu mănânc dulce, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin. Asta nu înseamnă că le-am eliminat de tot.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Cu gândul la mâncare. La propriu
Cu gândul la mâncare. La propriu

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.