Cătălin Botezatu are planuri mari de Sărbători și a vorbit despre ele, în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat. De asemenea, a recunoscut că a avut parte de un an exraordinar în care și-a pus sănătatea pe primul loc. Cunoscutul designer a spus și care este locul unde va petrece Crăciunul, anul acesta.

Cătălin Botezatu are planuri serioase la finalul acestui an

Cătălin Botezatu a avut un an reușit din toate punctele de vedere, iar recent a oferit câteva declarații despre cele mai multe dintre reușitele sale, dar în care a povestit și care sunt planurile sale pentru finalul anului 2022. Cunoscutul designer de modă a avut foarte multe prezentări cu Fashion Week-urile de la New York, Paris și Londra și este fericit și pentru faptul că a făcut un show de zile mare la Atena, în fața a 6.000 de persoane. Zilele viitoare, mai are câteva evenimente foarte importante la noi în țară, iar mai apoi se va liniști și se va bucura așa cum se cuvine de Sărbătorile de iarnă.

Chiar dacă în mare parte a fost plecat din țară și a muncit la proiectele sale, Botezatu nu se consideră obosit și este pregătit pentru a face față noilor provocări din viața sa. În ceea ce privește sănătatea sa, acesta a pus-o mereu pe primul loc și a mers periodic pentru a-și face control. Având în vedere că ține regimul recomandat de medici, totul este în regulă.

„Sunt bine și cu sănătatea. Eva Pavel chiar azi m-a sunat și mi-a zis că trebuie să facem ceva să merg totuși anul acesta la un control, la medic, să vadă cum stau cu cele 5 stenturi. Trebuie control tot timpul. Au trecut ceva ani de când le-am pus. O să ajung, o să merg și acolo. Și o să fie bine. Oricum, iau medicamente, țin un regim foarte strict. Este ok.”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru fanatik.ro.

Cătălin Botezatu știe deja foarte bine ce își dorește să facă de Sărbători și, după cum chiar el a declarat, va petrece și anul acesta Crăciunul într-un loc foarte drag sufletului său alături de prietena lui, Mary, care îi este întocmai ca o mamă și pe care o iubește enorm. Este locul în care se simte cel mai bine, mai ale că este înconjurat de prieteni, iar asta este tot ceea ce contează pentru el, într-o asemenea perioadă a anului. Mai apoi, se va îndrepta către America de Sud, la Tulum sau, cine știe, poate va sta pentru câteva zile și în Dubai, dar cert este că nu va petrece sfârșitul anului în țara noastră.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

„O să merg, ca de obicei, de Crăciun, la locul meu drag, la buna mea prietenă Mary, care este ca o mama, este prietenă. Acolo mă simt cel mai bine. am făcut multe sărbători de Crăciun sau Paște acolo, cu toți prietenii mei. După care probabil plec în America de Sud, la Tulum, să vedem. Deocamdată nu știu… ori combin un Dubai cu Tulum…”, a declarat el, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.