Cătălin Scărlătescu a muncit mereu pe bani frumoși, iar în cadrul celui mai recent podcast în care a fost invitat și anume cel moderat de Speak pe canalul lui de YouTube, a spus care este suma de bani pe care o câștiga când avea vârsta de doar 22 de ani.

Cătălin Scărlătescu a muncit încă de mic

Cătălin Scărlătescu a început să muncească, încă de pe vremea când era foarte, foarte tânăr și vorbește cu mândrie despre vremea respectivă. În anul 1994, când avea doar 22 de ani, vârsta la care mulți nu au nici cea mai mică idee ce anume să facă în viață, lucra deja ca bucătar într-un restaurant celebru. Banii pe care îi câștiga, pe atunci, nu erau deloc puțini după cum a povestit chiar el. Partenerul de viață al Doinei Teodorul avea un salariu de 1400 de dolari, iar odată cu trecerea anilor, acesta a crescut din ce în ce mai mult.

La momentul actual, este extrem de bine plătit, mai ales că este cunoscut în domeniu și că are ani buni de experiență în spate. Este, de asemenea, de părere că merita suma respectivă, pentru că era omul de bază, care aducea banii și care producea în jur de 30.000 de euro pe lună. Mai mult de atât, ar fi avut opțiunea să își dea demisia în orice moment și să aleagă un alt loc de muncă mult mai bine plătit și tocmai de aceea, șefii lui îi ofereau cât cerea, nedorind să rămână fără cel mai bun om din echipă. A învățat multe despre acest domeniu, iar acum are propriile sale afaceri pe care le gestionează după bunul plac și de pe urma cărora câștigă enorm.

”În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari. Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani. Dacă eu eram stâlpul care-ți aduceam banii în casă, eu îți produceam ție 30.000 pe lună, cât îmi dădeai tu mie? Dacă nu intra suma corectă… lasă că am unde să muncesc”, a declarat Cătălin Scărlătescu în podcast-ul lui Speak.

Chiar dacă a fost cât se poate de sincer în cadrul podcast-ului moderat de Speak, multe dintre declarațiile sale au declanșat o serie de reacții dure în mediul online. La un moment dat, cunoscutul bucătar a precizat că angajații lui lucrează fără pauze și că sunt disciplinații, fapt care i-a determinat pe internauți să reacționeze și să își exprime opiniile dure pe TikTok, nefiind în mod evident de acord cu spusele acestuia.

Citeste si:
Cătălin Scărlătescu, reproșuri la adresa Doinei Teodoru după...
Cătălin Scărlătescu,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.