Moartea lui Nosfe, pe numele lui real Darius Crețan, a întristat o țară întreagă. Mii de oameni au distribut imaginea postată de cei de la Șatra Benz, pe contul lor de Instagram, moment în care și-au exprimat regretul în mediul online. Cătălin Scărlătescu și-a exprimat și el regretul despre pierderea unui om pe care l-a apreciat enorm.

Cătălin Scărlătescu, mesaj după moartea lui Nosfe

În noaptea de 16 octombrie, Nosfe a fost găsit inconștient de către soția sa, Mădălina Crețu, care a anunțat imediat autoritățile. Poliția și un echipaj medical s-au prezentat imediat la fața locului, iar din nefericire nu au mai putut face nimic pentru acesta, ci doar să constate moartea cântărețului. La doar câteva ore de la tragedie, colegii lui de la Șatra Benz au anunțat decesul acestuia, stârnind reacțiile a mii de oameni care au sperat că nu este adevărata informația.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Nosfe și partenera lui de viață au participat la Chefi la Cuțite împreună și că reușiseră să ajungă chiar și în bootcamp. Cătălin Scărlătescu, unul dintre juații emisiunii de la Antena 1, a avut și el un șoc în momentul în care a aflat că Nosfe nu mai este printre noi și a zis câteva lucruri despre artistul pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor și care ridica foarte mult atmosfera în platou, de fiecare dată. La fel ca mulți alții și cunoscutul chef este de părere că a plecat mult prea devreme dintre noi.

„Nosfe a fost fantastic. El vine dintr-o altă poezie. Venea din zona artistică, dar s-a descurcat fantastic de bine. Chiar ne-a impresionat. Deși nu a fost în echipa mea, pot să spun că a fost un om care a ridicat foarte mult atmosfera la filmări.

Ca și cuplu, erau foarte frumoși. Nu erau supărăcioși. Nu au fost conflictuali deloc, nu s-au certat cu nimeni. Știți că la noi se mai întâmplă să se mai certe concurenții între ei. Era rachetă omul! Cât despre soția lui, care a fost în echipa mea, fata asta mi-a dat un plus în echipă. E foarte trist că a plecat un om așa devreme”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru fanatik.ro.

Florin Dumitrescu a transmis și el un mesaj, după ce a aflat vestea tragică a morții lui Nosfe pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Îndrăgitul chef a mărturisit că în situații de genul acesta, nici măcar nu își poate găsi cuvintele și își dorește multă putere pentru familia acestuia, fiind conștient că le este extrem de greu tuturor să suporte o asemenea pierdere.

Citeste si:
Cum e viața Mădălinei Crețan fără Nosfe. Ce face în fiecare seară...
Cum e viața Mădălinei Crețan...

”În situatii de genul acesta mi se termina cuvintele. Multa putere familiei! Condoleante!”, a notat Florin Dumitrescu, pe social media.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.