Denisa Filcea a pornit un întreg scandal cu fotografa din Ucraina care i-a făcut poze la botez, scandal despre care Flick nu a dat niciun detaliu până acum, în ciuda faptului că și el era direct implicat în discuțiile celor două. Iată ce a povestit fostul om de radio.

Flick, despre scandalul cu fotografa din Ucraina

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Denisa Filcea s-a certat serios cu fotografa pe care a ales-o pentur una dintre cele mai importante zile din viața sa și a familiei sale și anume botezul fiicei sale. Partenera de viață a lui Flick a ales-o pe ucraineancă, deoarece o știa deja dinainte. Femeia le-a făcut mai multe poze ei și partenerului ei de viață, imagini care au apărut într-o revistă cunoscută de la noi din țară. Recunoscătoare pentru faptul că i-a fost întinsă o mânâ de ajutor, fotografa i-a cerut mai puțini bani Denisei Filcea, dar nu i-a primit nici pe aceia.

Soția lui Flick a făcut chiar și un videoclip pe canalul ei de YouTube, unde a argumentat de ce este de părere că nu ar fi avut de ce să îi mai achite femeii încă 200 de euro. Așa cum era de așteptat, femeia nu i-a trimis pozele influenceriței, dorind ca prima dată să primească și restul de bani, iar de aici până la izbucnirea unui întreg scandal a mai fost doar un pas. Ucraineanca și-a exprimat și ea punctul de vedere pe rețelele sociale, spunând că a avut chiar și o discuție cu soțul Denisei.

Flick a preferat să stea departe de aceste discuții, dar recent a considerat că a venit vremea ca oamenii să audă și opinia sa. Fostul om de radio a zis că, din punctul său de vedere, pentru el și pentru mama copilului său aceasta a fost un test, iar el a apărut în subiect întâmplător, soția sa fiind cea care s-a ocupat de acest aspect. Mai mult de atât, a ținut să precizeze că în urma neînțelegerii, fata respectivă a postat chiar și o imagine cu el, chiar dacă nu avea nicio treabă sau cel puțin asta a declarat acesta. La final, a zis că el are dreptatea sa și că nu trăiește să facă pe nimeni fericit.

„Pentru mine și pentru soția mea, ăsta a fost un test. În subiectul ăsta am apărut întâmplător. Soția mea a discutat, a negociat. O cunosc pe fata asta, dar n-am comunicat cu ea. De asta nici n-am participat la discuție. În urma neînțelegerii, fata asta a pus o poză cu mine. M-a implicat, deși n-aveam nicio treabă. A fost o lecție pentru noi. Depinde cum faci opinia publică să te creadă pe tine. Nu trăiesc să fac pe nimeni fericit. Eu am dreptatea mea”, a declarat Flick, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.