Maye Musk va ajunge pentru prima dată în România, iar Anamaria Prodan a vorbit despre acest eveniment extrem de important cu fanii ei din mediul online. I se pare o onoare pentru țara asta și chiar a zis că aseamănă din multe puncte de vedere cu mama fondatorului Tesla.

Maye Musk vine în România

După ce Elon Musk a ajuns în România, unde a dat o petrecere de zile mari la Castelul Bran, mama acestuia urmează să facă și ea o vizită țării noastre. Anamaria Prodan a aflat și ea această veste minunată, a făcut o serie de declarații despre vizita mama fondatorului Tesla, dar s-a și asemănat cu femeia, în timpul unor declarații pe care le-a oferit în mediul online.

Faptul că o femeie atât de importantă vine din România este un motiv de bucurie pentru toată lumea, dar mai ales pentru Anamaria Prodan care este nerăbdătoare să participe la evenimentul unde crede că are foarte multe lucruri de învățat și unde Maye va vorbi despre cum este să crești trei copii de una singură, iar mai apoi despre cum unul dintre copiii ei ajunge cel mai bogat om din lume. De asemenea, a găsit mai multe asemănări între ea și mama lui Elon Musk și speră ca și copiii ei să o ia pe urmele celor ai lui Maye.

Marele eveniment va avea loc pe data de 26 ianuarie, la Sala Palatului, fiind organizat de către Adrian Thiess, omul care a adus în România cei mai puternici oameni ai Planetei. Se mândrește cu faptul că va avea ocazia de a sta alături de o femeie puternică și că, de asemenea, vor vorbi despre demnitate, mândrie, educație și muncă împinsă la extrem față de copii și familie, în fața femeilor din țara noastră.

Scopul vizitei sale în România este, de fapt, acela de a vorbi despre noua carte, ”O femeie își face un plan: Sfaturi pentru o viață plină de aventură, frumusețe și succes”.

„Maye Musk va veni pentru prima oară în România. Un eveniment unic în care va povesti cum e să crești trei copii singură, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemănările dintre mine si MAYE sunt uluitoare și mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care-l consider parte din familia mea, omul care a adus în România cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 lanuarie la Sala Palatului sunt mândră sa stau alături de această femeie puternică și să vorbim în fața femeilor din România despre demnitate, mândrie, succes, educație și muncă împinsă la extrem față de copii și familie și față de VIAȚĂ!”, a declarat Anamaria Prodan, de Instagram.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.