Irina Deaconescu a vorbit despre cel de-al treilea copil, la insistențele fanilor, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o pe contul său oficial de Instagram. Mulți sunt de părere că ar trebui să aducă pe lume și un băiat, având în vedere că are deja două fetițe.

Irina Deaconescu, despre cel de-al treilea copil

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă de dragoste care durează de ani buni și care este un exemplu demn de urmat pentru fanii lor. Aceștia se bucură că influencerița s-a așezat, în sfârșit, la casa ei având în vedere trecutul său, despre care a vorbit în multe dintre interviurile pe care le-a acordat. Fiind un copil fără bani, ea a fost nevoită să găsească tot felul de soluții, multe dintre ele fiind unele care nu îi fac cinste și din cauza cărora a fost aspru judecată atât de oamenii din jurul ei, cât și de cei care pur și simplui o urmăresc pe rețelele sociale.

De când l-a cunoscut pe soțul ei, viața acesteia s-a schimbat în totalitate, iar de când a devenit mamă pentru prima dată, provocările au început să apară în fiecare zi. Cele două fiice ale sale nu doar că i-au făcut viața mai frumoasă, dar au făcut-o să își îndrepte atenția către cu totul și cu totul alte lucruri. Având în vedere că rolul de mămică o prinde de minune, mulți au ajuns să se întrebe dacă partenera de viață a lui Cristi Manea va mai aduce pe lume un copil și au profitat de una dintre sesiunile de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o pe contul ei oficial de Instagram.

Irina Deaconescu a fost destul de sinceră cu toți fanii ei și a zis că nici ea, nici soțul ei nu se gândesc la un al treilea copil. deși mulți dintre apropiații lor fac glume pe seama acestui subiect și cred că vor avea, la un moment dat, un băiat. Mai mult de atât, vloggerița le-a zis fanilor că nu poate lua decizii acum pentru Irina din viitor, pentru că este foarte probabil să își dorească să devină din nou mamă, doar că nu are de unde să știe.


''În momentul ăsta în care și eu am trecut printr-o viroză, Victoria abia acum a început să se simtă bine și Venus aseară a tușit toată noaptea, pot spune că nu. Nu mă gândesc, nu ne gândim. Totuși, am spus că nu pot să iau eu acum decizii pentru Irina din viitor, poate ea o să-și dorească. Irina de acum nu, momentan nu. Nu știu ce ne rezervă viitorul, dar toată lumea face glume că o să avem și un băiat, încă un copil, dar nu e în discuțiile noastre acum, deloc'', a declarat Irina Deaconescu, pe Instagram.

Citeste si:
Georgiana Lobonț, noi detalii despre sarcină. Crede că va avea...
Georgiana Lobonț, noi detalii...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.