Georgiana Lobonț a vorbit despre cea de-a treia sarcină, fiind extrem de fericită că va deveni din nou mamă. De asemenea a mărturisit că simte faptul că va avea un băiat pe care îl va numi Luca.

Georgiana Lobonț crede că va avea băiat

Nu există fericire mai mare pentru Georgiana Lobonț și pentru familia sa decât cea pe care o simt acum, de când au aflat că îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere a rămas însărcinată. Ea a făcut câteva declarații despre ceea ce se petrece acum în viața și are foarte mari emoții, deși simte că va avea băiat și că va fi totul așa cum ar trebui să fie. De asemenea, ea a zis că de data aceasta, sarcina este diferită și că îi este mult mai rău decât i-a fost vreodată.

Grețurile și stările de rău prin care trece orice femeie gravidă au început să își facă apariția și în cazul ei și chiar și atunci când simte un miros, i se face rău. Mai apoi, le-a cerut sfatul celor care o urmăresc și care au trecut prin aceeași situație prin care a trecut și ea. Speră, cu toate acestea, ca în câteva zile lucrurile să revină la normal.

„Azi am avut cele mai mari grețuri. Eu nu am avut grețuri în sarcinile anterioare. Nu mi-a fost rău cu niciun bebe, dar acum e diferit. Ce ați făcut mămici în situații de genul? Dacă am avut poftă să mănânc ceva, doar acel ceva am putut mânca, nimic altceva. Dacă simt mirosuri mă ia cu rău. E incredibil de pretențios bebe. Sper să fie doar câteva zile așa”, a transmis Georgina Lobonț, la Story.

Mai mult de atât, ea este convinsă că va aduce pe lume un băiețel și chiar s-a gândit și la un nume pentru cel mic. Vedeta vrea ca bebelușul ei să se numească Luca. Și-a dorit enorm sarcina și nici acum nu îi vine să creadă că visul i s-a îndeplinit și este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiește în momentul de față, deși sarcina nu pare a fi una deloc ușoară. Cel mai probabil, își va ține fanii la curent cu toate noutățile din viața sa așa cum a făcut-o și până acum, pentru că știe că pe eu se poate baza de fiecare dată.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

„Simt așa că o să fie băiat și o să îl cheme Luca. Noi îl așteptăm pe Luca, așa credem, că o să fie un băiețel pe care o să îl cheme Luca. Atât sunt de bucuroasă că nici nu mai am cuvinte, nu îmi vine să cred. Ziceam Doamne ajută să se întâmple cumva să rămân însărcinată.(…) Nu am programat nimic, la întâmplare, exact cum a venit cu Irinuca, la întâmplare. Ne dorim un copil sănătos, că e fetiță, că e băiat, nu contează. Că sunt gemeni… sănătoși să fie”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Iulie 2023 - 03 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.