Irina Deaconescu le-a transmis un mesaj dur celor care sunt deranjați de urletele copiilor din avion, după ce unul dintre prietenii ei a postat un TikTok în care se afla în zbor spre casă, după câteva ore întârziere, în care niște bebeluși țipau ca din gură de șarpe.

Irina Deaconescu, despre copii care urlă în avion

Irina Deaconescu se consideră o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, iar faptul că are doi copii este din punctul ei de vedere cea mai mare realizare a vieții sale, dar și o confirmare că a reușit în viață, chiar dacă trecutul ei nu este tocmai unul de care să fie mândră. Partenera de viață a lui Cristian Manea ar face orice pentru fiicele sale și sare în apărarea lor, dar și a altor copii indiferent despre ce ar fi vorba. De exemplu, recent, vloggerița a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată legată de oamenii care sunt deranjați de urletele copiilor mici din avion.

Mamă a doi copii, Irina Deaconescu a sărit repede în apărarea femeilor care sunt obligate să suporte țipetele copiilor lor nu doar în avion, ci și în viața de zi cu zi. Vedeta a precizat că oamenii care fac afirmații dure despre acest subiect și care se declară de-a dreptul enervați de situație nu au pic de empatie față de mamele cu copii mici. Tot ea le-a transmis acestora să își cumpere un avion privat, dacă nu au chef să le suporte copiilor țipetele.

„M-am enervat puțin pe TikTok azi. @ciobanoo a postat un clip în care se aud urlete puternice de bebeluș în avion. Nici mie nu îmi place când plâng copii în avion, mai ales ai mei. Pe lângă faptul că îți pare rău de copilul tău, pentru că e speriat și nu înțelege ce se întâmplă cu el, mai ai și toți ochii ațintiți pe tine și te simți mega stânjenit. (...) În cele mai multe cazuri nu ai ce să-i faci. (...) Problema mea nu e cu ce a postat @ciobanoo, că înțeleg gluma, dar comentariile ...”, a declarat Irina Deaconescu, pe rețelele sociale.

Ceea ce i-a surprins pe urmăritorii ei este faptul că prietenii ei au fost cei care au făcut postarea și cei cărora s-a adresat, cărora le-a zis să își pună căștile pe urechi și să închidă gura, moment în care o mulțime de oameni i-au sărit în cap și i-au transmis că nimeni nu este obligat să îi suporte urletele copilului și că ea ar fi cea care ar treui să își ia un avion privat, nu oamenii din jurul ei, pentru că lumea nu se învârte în jurul ei și nici în în jurul mamelor în general. Filmarea respectivă a adunat sute de mii de vizualizări și mii de comentarii în care oamenii s-au împărțit în două tabere.

Citeste si:
De ce a întors Tavi Colen un avion la sol: Am întrebat dacă am murit
De ce a întors Tavi Colen un...

Sursa foto (c): Irina Deaconescu/InstaStory

„N-ai cum să nu zbori cu un copil când trebuie să-l duci dintr-un loc în altul, că nu-l poți trimite cu pluta pe apă. Totodată, dacă vrei zbor fără copilași, ia-ți avion privat ceva. (...) E nevoie de puțină empatie pentru oamenii din jur și mai ales pentru niște copii/bebeluși care nu își pot controla emoțiile. Mă repet: nimănui nu-i place să audă urlete, dar vă spun eu în calitate de părinte că n-ai ce-i face dacă vrea să urle. Data viitoate când auziți un copil/bebeluș că urlă isteric puteți să întrebați părintele dacă are nevoie de ajutor și dacă nu are, întoarce privirea, pune căștile în urechi și gura.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.