Irina Deaconescu are nevoie de recuperare, după ce a adus pe lume doi copii făcând operație de cezariană. Partenera de viață a lui Cristi Manea le-a vorbit și fanilor despre acest proces, pe contul ei de Instagram, unde ține legătura cu aceștia aproape în fiecare zi și unde postează imagini cu fiicele ei, care au deja și ele fanii lor.

Irina Deaconescu, despre perioada de recuperare

Irina Deaconescu și Cristi Manea trăiesc o frumoasă poveste de iubire și încă de când s-au cunoscut au visat la întemeierea unei familii. Cea mai mare fericire pe care au avut-o a fost când vloggerița a rămas însărcinată pentru prima dată. Timp de câteva luni, cei doi îndrăgostiți au păstrat secretul numai pentru ei și s-au bucurat în liniștea de minunea care li s-a întâmplat, deși vedetei nu i-a fost deloc ușor pe perioada sarcinii.

Multă lume a criticat-o pentru faptul că s-a grăbit să rămână însărcinată, având în vedere că la primul copil trecuse cu puțin de vârsta de 20 de ani. Unii i-au zis că ar fi trebuit să se bucure și ea mai mult de viață, să trăiască în adevăratul sens al cuvântului, nu să aibă numai responsabilități, dar ei nu i-a păsat de afirmațiile gurilor rele, pentru că venirea pe lume a Victoriei a fost cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla.

Soția lui Cristi Manea nu s-a oprit aici și după ce a adus pe lume primul copil cu ajutorul operației de cezariană, a mai rămas o dată însărcinată și a născut prin aceeași procedură. Având în vedere că a avut două sarcini și inclusiv două operații de cezariană, Irina Deaconescu a simțit nevoia de recuperare și le-a făcut fanilor ei o serie de dezvăluiri despre ultima perioadă din viața sa, după ce a început să facă masaj terapeutic, dar și kinetoterapie.

„Ieri am fost la o consultație pentru a începe kinetoterapia și mesajul terapeutic. După două sarcini, două operații de ceazariană, două perioade în care am alăptat ( în prezent încă alăptez), stat cocoșată cu ochii în telefon era nevoie”, a povestit Irina Deaconescu, la Story.

Citeste si:
Irina Deaconescu și-a făcut implant mamar. Primele declarații după...
Irina Deaconescu și-a făcut...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2022 - 11 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.