Theo Rose a avut un moment de sinceritate în fața fanilor și le-a vorbit acestora despre înșelatul într-o relație, pe care ea nu îl poate accepta sub nicio formă. Nu este pentru prima dată când aduce în discuție acest subiect, ci a mai relatat într-un interviu mai vechi faptul că singurul lucru pe care nu îl poate ierta partenerului este legat de înșelat.

Theo Rose, sinceră cu fanii ei din mediul online

Theo Rose trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu regizorul serialului Clanul, Anghel Damian. Aceștia au început să formeze un cuplu, la scurt timp după ce vedeta s-a despărțit de fostul ei partener de viață și au parte de momente momente frumoasa împreună, în ciuda faptului că foarte multe persoane i-au criticat pentru alegerile făcute. Artista trăiește după bunul plac, în ciuda a ceea ce spun gurile rele, dar a recunoscut că există un lucru pe care nu l-ar putea ierta niciodată și anume infidelitatea.

Recent, aceasta a deshis subiectul pe contul ei de Instagram, după ce a urmărit declarațiile unei fete care a afirmat, în mediul online, faptul că bărbatul este la origine vânător și că este ceva normal să mai umble și cu alte femei, deoarece are nevoie să diversifice, lucru cu care nu este deloc de acord. Theo Rose a atras atenția asupra faptului că, dacă ar fi adevărat tot ceea ce a afirmat persoana respectivă, nu ar mai exista familii.

"Ia uite cum găsesc eu de vorbit cu voi. Mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul la bază este vânător și că e absolut normal să caute în timpul relației cu o femeie să mai meargă și la alte femei pentru că el are nevoie să mai diversifice. Se sublinia acolo că ăla care nu înșală, este un fătălău. Să zicem că toți bărbații înșală, deci toate suntem înșelate, și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne suparam, de ce ne mai doare. Întrebarea mea în continuare e 'Ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!”, a declarat Theo Rose, pe Instagram.

De asemenea, cântăreața a vorbit și despre faptul că în cazul în care toți bărbații și-ar înșela partenerele de viață, cel mai mult ar avea de suferit copiii pe care cei doi îi au împreună, iar asta nu este de niciun folos, ba chiar îi va afecta mult și pe viitor.

Citeste si:
Gina Pistol, despre momentul în care a fost înșelată. Ce spune...
Gina Pistol, despre momentul...

"Ăștia mici, ei asta văd pe internet, mulți nu au puterea să își selecteze informațiile. Noi, cei care am crescut, pe noi ne interesează cum ne simțim noi și prea puțin de cei care vin după noi. Ei văd în noi modele. Se alege praful de noi că nație, nu o să ne mai suporte pământul deloc.", a adăugat ea.

La final, Theo Rose a mărturisit cum arată relațiile de genul acesta din punctul ei de vedere, punând accentul pe faptul că oamenii trebuie să fie foarte atenți la copiii lor, pentru că în caz contrar vom avea doar oameni cu probleme psihice.

"Știți cum îmi imaginez eu că o să fie. Indrăgosteala o să existe pentru totdeauna. O să fie împreună cât ține asta, dar copilul, aici trebuie să fim atenți. Cu copilul ce se întâmplă? O să avem doar oameni cu probleme psihice.", a mai zis Theo Rose, în mediul online.

Citeste si:
Andreea Marin, declarații neașteptate despre infidelitate: „Niciun...
Andreea Marin, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.