Dorian Popa a fost desemnat cel mai bun influencer la Premiile Radar de Media, ceea ce înseamnă că a întrecut-o pe Dana Budeanu. Vloggerul i-a transmis chiar și un mesaj vedetei, fiind extrem de fericit pentru reușita sa. Oamenii l-au susținut, l-au votat, iar el nu poate decât să fie recunoscător pentru toată iubirea pe care o primește din partea lor.

Dorian Popa, cel mai bun influencer

Premiul pentru „Cel mai bun influencer” de la Premiile Radar de Media a mers anul acesta a mers către Dorian Popa care, din nefericire, nu a putut ajunge la eveniment din cauza unor probleme de sănătate, considerând că a avut un motiv întemeiat pentru a lipsi, dar regretând că nu a putut lua premiul personal, deși le promisese organizatorilor lucrul acesta. Le-a mulțumit oamenilor care au avut încredere și l-au votat, mai ales că nici nu a făcut vreo postare în acest sens, în care să-și îndemne fanii să îl voteze, ci totu, a venit de la sine.

„În primul rând, să-mi fie rușine, dar având în vedere că scuza este legată de sănătate, am avut un motiv bine întemeiat pentru care nu am venit. Am promis că voi veni, am vorbit cu cei de la Radar de Media. Le mulțumesc din suflet oamenilor care m-au votat! Ce mă flatează cel mai tare și ce mă face să-i mulțumesc Lui Dumnezeu și mai mult decât o fac deja, este faptul că mi-am propus ca la aceste concursuri să nu îmi mai îndemn oamenii să mă voteze, pentru că mi se pare mai natural să primești un astfel de premiu când vine din partea oamenilor de bună voie și nesiliți de nimeni.”, a declarat Dorian Popa, pentru fanatik.ro.

Nu este pentru prima dată când oamenii au încredere îl el și îl votează într-un număr atât de mare, după cum chiar influencerul a declarat, acesta fiind al doilea premiu pe care l-a câștigat de la începutul carierei sale și până acum. Este foarte fericit pentru tot ceea ce trăiește și se simte dator oamenilor care îl apreciază, pentru că fără ei nimic nu ar fi fost posibil. Orele de muncă i-au fost recompensate așa cum trebuie, iar asta în determină să muncească și mai mult și să facă doar conținut de calitate pentru fanii săi.

„Este al doilea premiu pe care îl câștig în ceea ce privește latura asta social media fără să-mi îndemn oamenii să mă voteze, motiv pentru care le sunt, nu recunoscător, etern recunoscător. Ei știu chestia asta și știu că sunt alături de ei și le demonstrez faptul că sunt conștient că le sunt dator de tot ceea ce sunt. În rest, îi mulțumesc și Lui Dumnezeu, pentru că sunt frumoase premiile astea. Îți recompensează multele ore de muncă”, a mai zis vloggerul.

Citeste si:
Dana Budeanu, ironii la adresa lui Maurice Munteanu. Care a fost...
Dana Budeanu, ironii la...

Artistul nu avea nici cea mai mică idee de faptul că Dana Budeanu a fost cea care a obținut locul al doilea loc, mai ales că nu a reușit să meargă la Gala Premiilor Radar, pentru că nu a putut ajunge din cauza faptului că a stat la pat pentru câteva zile, fiind operat. Mai apoi, a zis că dacă Dana Budeanu era un competitor de temut, iar el a învins-o se bucură, dar o și felicită pentru tot ceea ce a reușit să facă. Se bucură și este recunoscător, cu toate acestea, că premiul a ajuns la el.

„Nici nu am știut, nereușind să ajung, pentru că am stat puțin la pat, nu m-am simțit tocmai bine, fiind proaspăt operat…Vineri m-am operat, nu am știut care sunt ceilalți nominalizați.

Dacă doamna sau domnișoara, nu mai sunt conștient în mod actual, Budeanu era un competitor de temut și am reușit să o înving, mă bucur și o felicit și pe dânsa pentru calitatea de a fi un concurent de temut și mulțumesc lui Dumnezeu pentru că premiul a ajuns la mine. E un lucru extrem de flatant”, a adăugat Dorian Popa, pentru aceeași sursă.

Citeste si:
Despărțirea de Babs l-a făcut pe Dorian Popa să urce drogat la...
Despărțirea de Babs l-a făcut...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.