Dorian Popa nu mai este atras de actorie, iar fanii lui s-au gândit imediat că are legătură cu beneficiile materiale pe care le-ar avea de pe urma unui proiect de genul acesta, iar artistul a lămurit pe toată lumea, pentru a nu mai exista discuții. Iată de ce nu vrea să mai apară în niciun film românesc!

De ce nu mai este Dorian Popa atras de actorie

Dorian Popa a devenit cunoscut în țara noastră, datorită rolului pe care l-a avut în serialul Pariu cu viața, unul dintre cele mai iubite de la vremea aceea. Odată cu trecerea timpului, artistul a început să se îndrepte către cu totul și cu totul alte domenii și s-a îndepărtat ușor, ușor de actorie. Acum, este unul dintre vloggerii de succes din România, dar se descurcă extre de bine și în domeniul imobiliarelor, iar admiratorii lui nu pot decât să se bucure că a reușit să facă tot ceea ce și-a propus până acum.

Cu toate acestea, unii dintre ei și-ar fi dorit să îl mai vadă jucând în anumite filme românești, dar se pare că acest lucru nu se află, sub nicio formă, pe lista sa de planuri pentru viitor. Primind întrebări legate de subiectul atât de discutat în ultima vreme, el nu a ezitat să ofere un răspuns sincer așa cum o face de fiecare dată. Dorian Popa a mărturisit că a primit mai multe oferte, de-a lungul timpului, să apară în tot felul de producții, dar când întreba de buget i se transmitea că acesta nu este suficient, motiv pentru care renunța din start la idee.

”De ce mai vor oamenii să se facă actori? Adică atât de mult să îți placă? Ooo, dar nu că am refuzat oferte, nici nu puteam porni o negociere, pentru că, în general negocierile sunt: “Aoleu, nu avem buget! Păi pe ce muncim mă, pe ochi frumoși?”, a declarat Dorian Popa, pentru playtech.ro.

De asemenea, succesul pe care l-a avut în ultima vreme l-a făcut să realizeze faptul că actorii nu sunt prea bine plătiți, iar în lumea în care trăim, banii sunt extrem de importanți pentru orice, mai ales dacă ar fi să luăm în calcul creșterea prețurilor din ultima vreme. De aceea nici poate înțelege de ce încă mai există oameni care își doresc să devină actori.
















O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Citeste si:
„Romina, VTM” a bătut recordul. Filmul românesc a fost dur criticat...
„Romina, VTM” a bătut...

”Nu am o problemă, nu sunt ahtiat după bani, dimpotrivă, las banii întotdeauna să plece, fac mai mulți, dau mai mulți, că așa e frumos, nu îmi place ideea de avaritate, dar bă, nici pe de-a moaca?”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.