Dorian Popa a transmis un mesaj dureros în mediul online, după ce a aflat o veste tragică. Artistului nu i-a venit să creadă una ca asta, iar imediat după a tras și un semnal de alarmă pe social media în rândul celor care îl urmăresc. Iată ce le-a zis fanilor!

Dorian Popa, mesaj dureros pe social media

Dorian Popa, mesaj dureros pe social media

Dorian Popa este unul dintre artiștii de la noi din țară care câștigă o grămadă de bani pe lună, dar care nu se gândește doar la el. Vloggerul a reușit să demonstreze de mai multe ori faptul că are un suflet mare și le-a întins o mână de ajutor multora care nu avut noroc să aibă atât de mulți bani precum el și care s-au confruntat cu probleme serioase de sănătate. De asemenea, i-a îndemnat și pe urmăritorii lui să facă același lucruri și să doneze din puținul lor, dar nu înainte de a da chiar el o sumă de bani.

În ultima vreme, și-a concentrat atenția asupra unui caz al unei fete pe nume Andreea căreia i-a oferit bani pentru a-și face toate tratamentele de care avea nevoie, dar în urmă cu doar câteva ore a aflat o veste tragică despre care nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor de pe social media. Acesta s-a întristat extrem de tare, mai ales că a făcut tot ce i-a stat în putință.

„A murit Andreea, cea cu transplantul de celul la care te-am rugat să mergi la medic. Îți mulțumesc din suflet, pentru că a fost ultima dorință a ei, de a te vedea ... atât de mult m-a rugat să vorbesc cu tine, să te vadă. Îți mulțumesc, om minunat. Dumnezeu să o odihneascaă în pace acolo unde nu există durere și întristare!”, a zis Dorian Popa, în mediul online.

Persoana care i-a dat trista veste a ținut, în același timp, să îi mulțumească artistului pentru faptul că i-a îndeplinit ultima dorință și anumea aceea de a-l vedea. Trista veste l-a dat peste cap pe Dorian Popa, mai ales că a sperat să o revadă pe picioarele sale sănătoasă și fericită, doar că din păcate trupul ei nu a mai făcut față. Moartea fetei l-a făcut să se gândească la faptul că unii chiar nu au probleme reale, nu sun fericiți și nici nu au, real vorbind, de ce.

Citeste si:
Andreea Bălan le-a dat replica răutăcioșilor din mediul online. Ce...
Andreea Bălan le-a dat...

„Când vi se pare că aveți probleme ... mai gândiți-vă o dată. Când nu știți de ce să zâmbiți ... mai gândiți-vă o dată. Sănătatea e tot.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.