Anamaria Prodan este o femeie fericită și împlinită și chiar ea a fost cea care a spus-o. Impresara a vorbit, în același timp, despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Adrian Iordache, pentru ca nimeni să nu își mai pună întrebări legate de viața sa privată.

Anamaria Prodan: "Sunt fericită și împlinită"

Anamaria Prodan este singură, de mai bine de un an, dar ar putea fi într-o relație cu oricine își dorește. Recent, s-a zvonit că ar forma un cuplu cu Adrian Iordache, după ce mai multe imagini cu aceștia au început să circule pe internet, iar vedeta nu a vorbit despre acest subiect până la momentul actual. Cei doi au mers împreună la un eveniment, iar de aici până la zvonurile legate de o presupusă idilă între ei a mai fost un singur pas.

Având în vedere situația, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a decis să dea cărțile pe față și a vorbit despre Adrian Iordache. Ei bine, impresara a negat toate zvonurile apărute pe rețelele sociale și a început prin a spune că sportivul îi este doar un foarte bun prieten și niciodată nu s-a pus problema unei relații. În plus, Anamaria Prodan a vorbit despre respectul reciproc pe care și-l poartă unul altuia, el fiind și primul jucător pe care l-a transferat vreodată, după ce a decis să intre în lumea fotbalului.

Tot impresara a spus că, încă de pe atunci, au rămas ca frații și, cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla pentru tot restul vieții lor. Îl vede ca făcând parte din familia sa și a mai vrut să clarifice și faptul că nu a avut idile nici cu antrenorii, nici cu jucătorii, doar s-au respectat și nimic mai mult, iar în momentul în care va exista cineva în viața sa, a promis că va fi chiar ea cea care va face anunțul. Momentan, se consideră o femeie fericită și împlinită, iar asta este tot ceea ce contează.

"Adrian îmi este prieten. Niciodată nu am avut idilă sau alte povești! Ne respectăm și toată viața vom rămâne prieteni. Este primul jucător pe care l-am transferat, cum am intrat în lumea fotbalului. Am rămas ca frații și așa suntem și astăzi. Este parte din familia mea, așa cum sunt toți jucătorii mei. Eu cu jucătorii sau cu antrenorii mei nu am avut idile! Ne-am respectat și ne respectăm enorm. Când voi avea pe cineva în viața mea voi anunța.", a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citeste si:
Iancu Sterp, luat în vizor din cauza comportamentului de la...
Iancu Sterp, luat în vizor...


"Sunt fericită și împlinită!", a mai zis impresara.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.