Anamaria Prodan și-a dorit să intre în politică și nu a lăsat pe nimeni să stea în calea visurilor ei. Vedeta își dorește să apere femeile din țara noastră, după ce a fost agresată de către fostul ei partener de viață, iar recent a publicat și câteva cuvinte pe contul ei oficial de Instagram, pentru a-și convinge admiratorii să o susțină în campania sa electorală.

Anamaria Prodan, discurs electoral în mediul online

Anamaria Prodan este și a fost mereu genul acela de femeie care în momentul în care își propune ceva, indiferent despre ce ar fi vorba, nimeni și nimic nu poate sta în calea sa. Ei bine, de data aceasta, cea mai mare dorință pe care impresara a avut-o a fost aceea de a intra în politică și a făcut toate demersurile necesare pentru a ajunge unde își dorește, dar este conștientă că nu poate ieși învingătoare în această luptă în lipsa unei susțineri din partea fanilor ei.

Tocmai de aceea, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf și-a pregătit discursul politic și a ales cu mare grijă cuvintele pe care le-a scris în dreptul unei imagini cu ea însăși, din mediul online. Ea a dorit să atragp atenția, în primă fază, asupra faptului că mereu s-a zis despre ea faptul că este o femeie bătăioasă, care poate concura împotriva oricărui bărbat, iar ea nu a negat că acesta este adevărul.

Mai apoi, impresara a menționat că a reușit fără a primi ajutor din partea nimănui, să își facă un renume și un brand într-o lume considerată până de curând, a bărbaților. O problemă pe care a adus-o în atenția oamenilor care o urmăresc este legată de femeile care reușesc să facă lucruri remarcabile în viețile lor. Din punctul ei de vedere, femeile care reușesc singure, prin forțele lor, sunt privite cu neîncredere și atacate până și de femei, cel puțin în România și tocmai de aceea își dorește să le deschidă ochii și să lupte în acest sens cu toate armele din dotare. I se pare inadmisibil și că în Guvernul României sunt doar două femei și își dorește ca lucrul acesta să se schimbe, pe viitor.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...


''Se spune despre mine că sunt o femeie bătăioasă. Că mă bat cu bărbații. Da! Sunt o femeie bătăioasă și pot concura cu orice bărbat pentru orice funcție, pentru a avea un serviciu bun, pentru a avea o poziție recunoscută. Am reușit să îmi fac, prin propriile mele puteri, fără să am ajutorul nimănui, un renume și un brand într-o lume considerată până de curând, a bărbaților. În România, femeile încă sunt văzute ca anexe ale bărbaților, iar cele ce reușesc singure, prin forțele lor, sunt privite cu neîncredere și atacate până și de femei. Voi știți că, de exemplu, în România, doar 12% din totalul companiilor româneşti listate pe piaţa reglementată a BVB, au o femeie în poziţia de director general sau de membru al directoratului? Iar în politică, situația este la fel de defavorabilă femeilor. Vi se pare normal ca în Guvernul României, de exemplu, numărul miniștrilor femei să fie doar 2?'', a notat Anamaria Prodan, în mediul online.

Citeste si:
Firea nu se retrage din politică: „Ar fi prematur. Nu sunt acuzată...
Firea nu se retrage din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.