Culiță Sterp își serbează ziua de naștere, iar partenera sa de viață i-a transmis un mesaj emoționant pe contul ei oficial de Instagram. Artistul i-a răspuns imediat în comentarii, fiind recunoscător pentru faptul că a cunoscut o femeie precum Daniela Iliescu.

Culiță Sterp, zi de naștere plină de surprize

Culiță Sterp își serbează ziua de naștere, iar partenera sa de viață a dorit să îi facă o urare specială, pentru ca o asemenea zi să nu treacă neobservată. Cântărețul de manele împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani, iar cei din familie sărbătoresc alături de el și i-au transmis mesaje care mai de care mai frumoase, dar niciunul dintre ele nu se compară cu cel primit din partea mamei fiului ei.

Daniela Iliescu este recunoscătoare pentru faptul că a găsit omul perfect pentru ea, căruia i-a dăruit un copil și pe care își dorește să îl aibă alături de care își dorește să trăiască o viață întreagă și alături de care, de asememea, să construiască împreună tot ceea ce și-au propus și au visat pânâ la momentul actual. Ca orice cuplu și cel format din Culiță Sterp și Daniela Iliescu are visuri, despre care discută adesea până în noaptea.

Partenera manelistului i-a făcut și o dezvăluire emoționantă, iar mai apoi i-a mulțumit pentru faptul că alături de el a reușit să își întemeieze o familie frumoasă și să aibă un copil care crește văzând cu ochii și care, cine știe, poate îi va călca pe urme tatălui lui care a împlinit 30 de ani și care se consideră un om fericit din toate punctele de vedere. Daniela Iliescu a mai zis că viața alături de artist este o provocare continuă din care a avut foarte multe lucruri de învățat.

„La mulți ani, frumosul meu! Ești omul lângă care îmi doresc să trăiesc o viață și să construim împreună tot ce ne-am propus și tot ce visăm când stăm să povestim până noaptea târziu. Nu ți-am spus până acum, dar când îmi spui că ești fericit îmi umpli sufletul de bucurie.
Îți mulțumesc pentru că alături de tine am o familie frumoasă și un înger de copil și îți mai mulțumesc pentru că mă inspiri să fiu mai bună.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Viața lângă tine a fost o continuă provocare din care mi-am luat cele mai faine lecții. Te iubesc și îți doresc să ajungi mai departe decât îți imaginezi pentru că Dumnezeu îți va da după sufletul tău!”, a scris Daniela Iliescu, într-o postare.

„Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea!”, a fost răspunsul lui Culiță Sterp.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.