Christina Ich și Alex Pițurcă au fost surprinși împreună, la scurt după ce au anunțat că au luat-o pe drumuri separate. Cei doi au avut și un motiv pentru care s-au afișat amândoi și s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar totul a părut cât se poate de real.

Christina Ich și Alex Pițurcă, împreună de dragul copilului lor

Recent, câteva imagini în care Christina Ich și Alex Pițurcă au fost surprinși unul în compania celuilalt, la scurt timp după ce au anunțat că au luat-o pe drumuri diferite, au făcut furori în mediul online. Cei doi foști parteneri au luat parte la petrecerea aniversară a fiului lor, unde de dragul acestuia s-au comportat ca și un cuplu și chiar au avut un moment în care l-au pupat în același timp pe băiețelul lor, Noah, ceea ce i-a pus serios pe gânduri pe internauții care nu au crezut că vor mai avea ocazia să îi vadă vreodată în asemenea ipostaze.

În trecut, când fosta parteneră a lui Alex Pițurcă a fost invitată în cadrul podcast-ului moderat de către Radu Țibulcă. Pusă față în față cu prietenul ei, influencerița a dat din casă și a recunoscut faptul că dacă nu ar fi avut un copil, și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat departe, în munți, după cum chiar ea s-a exprimat. A mai zis și că a avut o perioadă în care ea voia să fugă de acasă, dar nu pentru că nu se mai înțelegeau, ci pentru că nu se mai regăsea în viața pe care o ducea.

Tot ea a recunoscut că atât ea, cât și Alex Pițurcă s-au grăbit să aducă pe lume un copil, pentru că sentimentele lor erau unul mult prea puternice. Totul s-a întâmplat după trei luni de relație, pentru că nu ai timp să cunoști un om într-un timp atât de scurt. Consideră că dacă ar fi cunoscut-o și el în adevăratul sens al cuvântului, nu ar fi stat cu ea și nici nu ar fi făcut un copil împreună, dar nu au mai avut cum să dea timpul înapoi și să repare lucrurile.

”Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine.

Citeste si:
Oana Lis, declarații neașteptate despre relația cu Viorel Lis....
Oana Lis, declarații...

Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani. Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere. La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere”, a declarat Christina Ich, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.