Christina Ich, noi declarații despre despărțirea de Alexandru Pițurcă, după ce tot mai multă lume a început să discute pe marginea subiectului. Vedeta nu a putut lăsa lucrurile așa și a decis să lămurească întreaga situație, având în vedere că este totuși vorba despre tatăl copilului.

Christina Ich, despre despărțirea de tatăl copilului ei

Acum, nu mai este un secret pentru nimeni fapul că relația Christinei Ich și Alex Pițurcă nu mai funcționa chiar atât de bine și chiar ea a recunoscut lucrul acesta, în cadrul unui podcast unde a fost invitată. Tot în cadrul filmării respective, influencerița a recunoscut că dacă nu ar fi existat un copil la mijloc, și-ar fi făcut de multă vreme bagajele și ar fi plecat, doar că nu a fost chiar atât de simplu.

Recent, ea le-a spus fanilor din mediul online faptul că nu mai este într-o relație cu Alex Pițurcă și, de asemenea, a ținut să precizeze că este fericită, în sfârșit. După ce a făcut publică această informație, mulți dintre urmăritorii ei au început să discute pe marginea acestui subiect, motiv pentru care influencerița a decis să lea dea mai multe detalii și a început prin a spune că decizia de a o lua pe drumuri diferite nu a fost una de moment, ci de durată. Cei doi și-au acordat spațiu, pentru a putea lua decizia corectă și potrivită pentru ei și au ajuns la concluzia că este mai sănătos pentru fiecare dintre ei să rămână prieteni.

„Despărțirea nu este una abruptă, decizia nu este una de moment. Am avut timp și ne-am acordat spațiu pentru a ne decide, împreună, dacă mai putem construi sau dacă ne-ar fi mai bine să rămânem prieteni. Relația noastră a fost departe de a putea fi numită azi, de niște străini nouă, calvar. Ne-am iubit mult, pasional, nebunește. Avem mărturie un trecut minunat și inestimabil.”, a povestit Christina Ich, pe Instagram.

Despre relația lor, Ich a mărturisit că nu a fost un calvar, ci una specială, pentru că s-au iubit mult și nu au făcut altceva decât să se lase pradă pasiunii. De asemenea, au împreună un copil pe care și l-au dorit și de care Alex Pițurcă a avut grijă și în viața căruia s-a implicat, după cum chiar influencerița a povestit la Story. Mai mult de atât, ea a spus că relația lor în calitate de cuplu a ajuns la final, dar cea în calitate de părinți continuă, de dragul lui Noah care are nevoie de ambii părinți în viața sa.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

„Tocmai faptul că nu ne-am dat timp, că ne-am lăsat pradă pasiunii, a lăsat loc apariției unei minuni în viața noastră. Noah nu este doar extrem de iubit, a fost și este un copil dorit cu fiecare celulă, atât a mea, cât și a tatălui lui. Alex este un părinte dedicat, asumat și implicat în viața lui Noah și nimic nu o să schimbe asta.

Relația noastră de cuplu, perfect de imperfectă, a ajuns la final. Relația noastră în calitate de părinți este în continuă creștere, transformare și dezvoltare.,Sentimentele s-au așezat, respectul s-a sedimentat și iubirea a luat altă formă- ne suntem și ne vom rămâne prieteni, sprijin și implicați în creșterea și educarea unui copil perfect.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.