Christina Ich i-a spus adio lui Alexandru Pițurcă, iar recent a făcut și un Story în care a confirmat faptul că ea și tatăl copilului ei nu mai formează un cuplu, dar a mai zis și că este fericită așa. În urmă cu ceva vreme, în cadrul unui podcast în care a fost invitată a dat de înțeles că lucrurile nu mai mergeau între ei și că dacă nu ar fi avut un băiat împreună, ar fi plecat de multă vreme.

Christina Ich este o femeie singură

Christina Ich a confirmat deja separarea de Alexandru Pițurcă. Mulți dintre cei care o urmăresc în fiecare zi au bănuit că povestea de iubire dintre ei a ajuns la final, dar până acum nu au avut parte de o confirmare din partea sa. Influencerița a fost scurtă și la obiect, când a decis să le spună tuturor că s-a despărțit de fiul lui Victor Pițurcă, alături de care are un copil, el fiind și motivul pentru care au rămas împreună atât de mult timp, în ciuda faptului că nu mai aveau sentimente unul față de altul.

Ei bine, Christina Ich a scris pe Instagram faptul că noul ei statut este cel de femeie singură, nemăritată, dar mai ales neatașată. Vedeta a mai zis că, în sfârșit, este un om fericit, iar până la urmă acesta este cel mai important lucru.

”Noul meu statut: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit, sunt fericită”, a scris Cristina Ich, la Story.

În cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă, pe care oamenii l-au putut urmări pe canalul lui de YouTube în urmă cu câteva luni bune, șatena a dat de înțeles că lucrurile nu mai mergeau deloc bine între ea și tatăl lui Noah, iar dacă nu ar fi avut un copil împreună, și-ar fi făcut bagajele și i-ar fi spus adio acum foarte multă vreme.

Este, de asemenea, de părere că s-au grăbit, când au decis să facă un copil, pentru că s-au îndrăgostit nebunește umnul de celălalt, dar nu putut spune că au ajuns să se cunoască în adevăratul sens al cuvântului, pentru că din punctul ei de vedere nu ajungi să cunoști un om nici măcar în 20 de ani. Christina Ich a trecut prin tot felul de momente groaznice în relație, dar acum este singură și foarte, foarte fericită,

Citeste si:
Christina Ich și Alex Pițurcă, surprinși împreună după separare. Ce...
Christina Ich și Alex...

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!

Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat! Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!

Citeste si:
Despărțire șocantă în showbizul românesc. Andreea Antonescu și...
Despărțire șocantă în...

Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, a declarat influncerița în podcast-ul lui Radu Țibulcă, acum ceva vreme.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.