Christina Ich a răspuns uneia dintre celei adresate întrebări din mediul online și anume dacă a fost sau nu înșelată sau nu de partenerul ei de viață, Alex Pițurcă, iar toate acestea s-au întâmplat în cadrul podcast-ului moderat de Radu Țibulcă.

Christina Ich a dat cărțile pe față

Christina Ich este una dintre cele mai urmărite influencerițe de la noi din țară și rare sunt momentele în care își face apariția în emisiuni TV, dar și în podcast-uri, deoarece nu îi place să discute despre ea și despre viața privată. În cazul lui Radu Țibulcă a făcut o excepție, deoarece se știu de foarte mulți ani, se înțeleg ca frații și cunosc foarte bine. Tânărul a locuit o vreme în casa vedetei, când era la începutul carierei sale.

Ei bine, admiratorii influenceriței au fost curioși să afle dacă tatăl copilului ei a înșelat-o vreodată așa cum a afirmat ea mai în glumă, mai în serios acum ceva timp. Christina Ich a vrut să lămurească pe toată lumea și a specificat faptul că în cazul în care partenerul ei de viață ar fi călcat strâmb, cu siguranță ar fi aflat lucrul acesta chiar de la persoanele cu care ar fi decis să o înșele. În plus, a zis că Alex este un bărbat căruia îi place să se distreze și pe care l-a lăsat să facă tot ceea ce și-a dorit, cel mai probabil, pentru că a avut încredere că nu va greși.

„Dacă mă înșela aflam în secunda doi.(...) Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit și vreo ușă de biserică, dar eu știam clar ce mi-am luat(...) Știam ce mi-am luat, am stat să toc fiecare articol în parte și ce se întâmplă.

Alex e un bărbat căruia îi place viața, îi plac distracțiile. L-am lăsat să facă exact ceea ce și-a dorit, dar îți dai seama că și în momentul ala sunt anumite lipsuri”, a declarat Christina Ich, în podcast-ul lui lui Radu Țibulcă.

Mai mult de atât, frumoasa influenceriță a povestit că nu ar accepta niciodată să stea într-o relație cu un bărbat care nu face altceva decât să o înșele de la primele ore ale dimineții și până seara. Tot ea a spus că de la tatăl lui Noah nu a primit nimic mai mult decât inelul de logodnă pe care i se pare normal că trebuia să i-l dea. Deși a încercat să fie puternică, la un moment dat, ea a început să plângă și a afirmat că dacă nu era fiul ei, s-ar fi despărțit până acum de partenerul său.

Citeste si:
Anamaria Prodan i-a dat replica părintelui Calistrat: „Rușine...
Anamaria Prodan i-a dat...

„De ce aș sta într-o relație cu un bărbat care mă înșală de dimineața până seara?!(...) Am banii mei, am casa mea, Alex nu m-a luat din drum(...) Alex nu e vreun darnic! De la Alex am inelul de logodnă și la revedere! E singurul cadou pe care l-am primit, adică cadou presupun că trebuia să mi-l dea”, a adăugat influencerița.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2022 - 01 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.