Christina Ich și-a umilit partenerul într-un podcast în care a fost invitată, dar care s-a filmat într-un final în propria casă. Pe lângă declarațiile pe care le-a făcut despre Alex Pițurcă, tatăl copilului ei, a vorbit și despre felul în care i-a schimbat viața venirea pe lume a fiului ei, dar și despre ceilalți bărbați din viața sa care au înșelat-o.

Christina Ich, umilințe la adresa lui Alex Pițurcă

După lungi insistențe, Radu Țibulcă a reușit să o convingă pe Christina Ich să participe la podcast-ul pe care acesta îl moderează pe canalul de YouTube. Influencerița l-a invitat pe bunul ei prieten în propria casă pentru a filma, iar în timpul filmării respective, ea a făcut o serie de dezvăluiri cu totul și cu totul neașteptate despre partenerul ei de viață cu care a făcut un copil la doar trei luni după ce l-a cunoscut.

De asemenea, Christina Ich a recunoscut că din partea tatălui copilului ei doar inelul de logodnă, de când formează un cuplu, pe care este de părere că trebuia să îl primească. Mai mult de atât, a povestit despre el că nu este un bărbat normal care plătește nota atunci când iese în oraș și că dacă se va termina vreodată definitiv între ei, este extrem de curioasă cum se va descurca o altă femeie cu el.

„Eu de la Alex am inelul de logodnă și la revedere, asta e singurul cadou pe care l-am primit. Adică…trebuia să mi-l dea’. Nu e genul de bărbat normal cu care ieși în oraș și îți plătește. Alex nu are treabă cu chestile astea. (…)Dacă se termină vreodată definitiv eu abia aștept să-l ia alta și să încerce, să vadă cu ce se alege. Eu o invit”, a spus Cristina Ich, în podcast-ul lui Radu Țibulcă.

Fanii i-au trimis lui Radu Țibulcă o serie de întrebări pe care au dorit să i le adreseze invitatei sale, iar el nu s-a putut abține să nu o facă, iar cele mai multe dintre ele au fost legate de situația actuală dintre ea și partenerul ei de viață alături de care nu s-a mai afișat pe internet de la o vreme. Într-un moment de sinceritate, influencerița a recunoscut că mai stă cu el doar de dragul copilului, pentru că în lipsa lui Noah i-ar fi spus adio de multă vreme, având în vedere situația dintre ei.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Dacă nu-l aveam pe Noah (n.r. – băiatul celor doi) îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede. Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine”, a mai zis ea, în cadrul podcast-ului.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iunie 2022 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.