Christina Ich și-a pus admiratorii serios pe gânduri, după ce a făcut o serie de afirmații total neașteptate despre tatăl copilului ei, Alex Pițurcă. Șatena a recunoscut că a fost înșelată, dar nu doar de el, ci de toți bărbații din viața sa.

Christina Ich a recunoscut că Alex Pițurcă a înșelat-o

Christina Ich este genul acela de femeie la care unii bărbații nici măcar nu îndrăznesc să viseze, deoarece știu că nu au nicio șansă în ceea ce o privește și care are ochi pentru un singur bărbat. Vedeta formează un cuplu cu Alex Pițurcă de ani buni, cei doi îndrăgostiți au împreună un copil și duc o viață despre care mulți ar spune că este perfectă.

Deși încearcă să dedice foarte mult timp familiei sale, Christina Ich nu uită nici de urmăritorii ei din mediul online cu care ține legătura și care știu absolut totul despre ea. Recent, frumoasa influenceriță le-a făcut o serie de mărturisiri despre partenerul ei de viață care i-au lăsat mască. Ei bine, ea a confirmat zvonurile din trecut conform cărora Piți nu ar fi fost mulțumit de ea și ar fi alergat în brațele altor femei.

Se pare că nu le poartă pică bărbaților care au înșelat-o, pentru că este de părere că oricine are dreptul de a face orice în viață, ba chiar si ea a înșelat la rândul ei.

Am fost înșelată și am înșelat la rându-mi. În viață ești liber să faci ce vrei, nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă să rămâi în relație sau nu, cine acceptă să rămână lângă tine sau nu. M-aș bucura să văd relații deschise și la noi, sincer, dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică, teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate”, a spus Cristina Ich, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.