Anamaria Prodan i-a dat replica părintelui Calistrat, după ce acesta a făcut o serie de afirmații dure la adresa ei, luându-i apărarea fostului ei partener de viață. Vedetei îi este greu să creadă că un preot poate gândi în felul acesta, iar mesajul pe care i l-a transmis este unul dur, în stilul ei caracteristic.

Ce replică i-a dat Anamaria Prodan părintelui

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns și la urechile părintelui Calistrat. Duhovnicul nu s-a putut abține și și-a dat și el cu părerea despre cele întâmplate între cei doi foști soți, iar cea despre care nu a avut prea multe lucruri bune de zis a fost chiar impresara pe care a catalogat-o ca fiind o femeie impulsivă, căreia nu îi stă deloc bine să se comporte precum un bărbat. De asemenea, el a afirmat că fiul pe care îl au împreună nu înțelege nimic din acest circ mediatic și că sigur este afectat.

Nu s-a oprit aici, ci a spus că îi stă gândul la mama Anamariei Prodan, regretata Ionela Prodan, care a fost o cântăreață admirată în țara noastră și un exemplu pentru cei din jur, nu ca fiica ei despre care crede că face doar niște crize de isterie și simte nevoia să le mediatizeze. I-a transmis acesteia să își vadă de treaba ei și să își lase fostul partener de viață în pace, având în vedere că a depus actele de divorț, dar mai ales să se asigure că băiatul ei nu simte distanța dintre părinții lui.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus părintele Calistrat, potrivit cancan.ro.

Citeste si:
Tehnologia ca liant al relației părinte-elev-profesor
Tehnologia ca liant al...

Articolele din presă care conțineau declarațiile părintelui Calistrat au ajuns și la Anamaria Prodan, care imediat după a transmis un mesaj dur pe social media pentru Biserica Ortodoxă Română care permite unor preoți să vorbească în felul acesta. Din punctul ei de vedere, biserica ar trebui să aibă un rol extrem de important și să ocrotească familia și femeia, nu o să o jignească așa cum a făcut-o. Impresara a atras atenția asupra lucrurilor care se întâmplă din cauza preoților de la care nimeni nu are ce învăța. Vedeta a mai zis că duhovnicul nu este prea departe de iad.

”Rușine bisericii ortodoxe române, că permite unor asemenea ”preoți” să vorbească în acest hal! Biserica trebuie să ocrotească familia și femeia, nu să jignească femeia!!! Acest preot vede imaginile, le comentează și instigă! Dar ce să vedem sau să învățăm noi azi de la asemenea preoți? În loc să ajute oamenii și femeile, le pipăie prin altar, fac sex cu minorii și ne dau lecții de educație! Preoții care apar la TV și vor publicitate își doresc să lucreze în TV monden, nu în biserică. Acest preot, la cum vorbește, nu este departe de iad...preoții cu har, stau în chilii, se roagă, nu fac monolog la TV pe subiecte mondene!”, a transmis Anamaria Prodan, la Story.

Citeste si:
Lidia Buble a trăit cu 100 de lei pe zi. Nu i-a fost rușine să...
Lidia Buble a trăit cu 100 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.